Jul-Kul

Nu är julen över. DEn hade varit jätte trevlig!
Först hos Pers pappa  , sov över, sedan hos pers mormor o morfar

Har börjat med CK nu! de går bra änså länge , hihi  har drukigt 1 liter vatten än så länge 2 to go!

Hinner inte skriva så mycket...

Hej- hejdå

så tycker jag de känns nu för tiden , Per är ALDRIG hemma,, gud så jag gnäller, men jag saknar min man!

Jag köpte julis till Per, Den var fin tyckte jag :) hoppas han tycker de samma. Vi ger varandra bara en present nu , förr i tiden spenderade vi 2-3000 kr på varandra.. liiiiite överdrivet.



I morgon skall jag fixa till mina naglar man gör ju de en gång i månaden. så de blir snygga till jul.
 sen skall vi handla julklappar till ALbin, Malin o Pers pappa med sambo. Jag vet vad jag skall handla till alla andra men inte Albin hehe..

Han Älskar din snutte,, han håller i den krampaktigt när han sover. han är såå söt Nellie skall trimmas de 28 o då skall jag på min första invägning hos Karin o köpa mat för en månad! jippi! bara 4 dagar tills jag börjar! de skall bli så jäkla skönt! kanske tappar 10 kg innan bröllopet! *hoppas*

De blir sockholm för mig ändå fast lite senare. då jag skall på bröllopet.  stannar nock en vecka då. Per jobbar intensivt den veckan så varför jag jag hem till en tom lgh?

inbjudan

126795-29

Min glada lilla pojk! ( Mamma älskar)

Idag fick jag inbjudan till Karros bröllop! Underbart! Min älskade faster! hon är bara 28.. eller bara o bara hehe starting to get old.. nä rå hehe
Skall bli jätte kul! TUR att man skall banta så man kan se någonlunda ut! Nice
Karolina var min största idol när jag var liten .. hon hade en kompis som hetter Jenny så alla mina nallar dockor ja allt hetter Karolina och jenny !hehe
Hon är verkligen ruggit vacker karolina , Jasmine säger alltid , jag är såå avis på henne! jag fottade av deras inbjudan de var verkligen häftigt, de var kort på dom liksom!karro

126795-32


I dag sover Albin hela dagen... han fick ju sprutan igår så han är lite trött. han vägde 7265g o var 64 cm lång.. du är de nog dags att inse att mammas nyfödda lilla bäbis är en stor kille nu :)

Så va de det eviga klädproblemet.. vad skall man ha på sig till jul, man vill ju inte att folk skall ta fel på mig o julskinkan :S  de är hemskt allså- men tur så är problemet snart fixat.. sedan kommer jag skriva lite om kampen med vikten .


Jag o Michie

Jag och Michie

Vänner För alltid

126795-26

126795-25

Idag är det en sån dag jag önskar allt var som förr! Jag saknar den tiden vi hade på gymnasiet.Vi hade verkligen svinskoj , Vi skrattade verkligen konstant!! Vi mobbade Emma lite lätt( Du är för söt Emma) och sedan gjorde vi narr utav precis alla , ja ALLTID!! hihi Är så glad att jag har michie som min Vän!! skall ju börja träna i januari 3 gånger i veckan ! Då kommer man har massa tid med varandra!!

Mn kära husband jobbar igen ,, ovanligt nää  Älskar honom så jäkla mycket!126795-24
Min mysis!


Igår höll jag på att elda upp köket!  shit allså .. Vi skullle värma upp grantäng ifrån bröllopet.  då sa Per att jag skule ha papperlocket på för man kunde värma upp de med de! Nähee sa jag de kan man inte , Jo min sann sa Per de kan man visst, de heter inte en ugnsform för inget , OK jag sätter in formen och sätter oss i soffan , efter någon minut börjar Per att sniffa " sniff sniff" DE brinner skricker han o kutar till Ugnen jo jo mensan där brinner locket till gratängen för fulla muggar! I told you so!   men de va typ mitt fel för jag hade gratängen för långt upp så de tog fyr .. sceary!    Känns som sånt bara händer våran familj!

Oj en vecka kvar till jul , shit har inte handlat nått ännu Per har jobbat men vi sticker nock i början på nästa vecka!

Albin duktig

Albin duktig
Albin sitter i en stol !!

Sitter och lyssnar på Julradio.se underbart med alla jullåtar, som Malin sa till mig att de behövdes lite jullåtar för att julstämningen kommer -- och JA den kommer nock smygandes nu *fniss*

Ätligen fick vi ett nytt modem och internet kan fungera som vanligt igen!

Igår va jag barnvakt åt lilla Ella :) hon är sååå mysig den lilla tjejen allså , ett underbart busfrö på 2år skall bli kul när Albin är så gammal  hihi .

Sedan på kvällen kom Nisse o Antoina , alltid lika trevligt när de kommer förbi. vi längtar verkligen efter resan i augusti, speciellt när detta väder är som de är!
Sedan kommer man ju vara snygg oxå , haha minus 20 kg , en het böna vill jag lova. vi får se.

Jag kommer nog inte att åka upp till stockholm , de får bli av senare, varför ; ja fråga min bångstyriga MAN!

dricker julmust gott ? joo men bara de första klunkarna sedan växer de i munnen på mig :S
Den eviga frågan : vad skall vi ha till mat. vi o vi jag o ALbin , Per har typ sovigt hemma 3 nätter på 9 dagar så jag är ganska lonley..han tar ju bilen så man är fast.. Tur han tjänar så fruktansvärt bra annars hade de ju inte varit värt de..

Får nock laga nått nu när Albin sover, då vaknar han lagom tills jag skall äta så är de alltid.

haj o i vaj....

Albin :)

Albin :)

Min vackra unge.

Äntligen! nu har jag fått tag Karin.   som jag har ringt , haha ..  men när hon berätta varför hon inte svara så blev jag lite röd i huvudet allså .. hon ba - jag har flyttat, min man hitta en annan så jag fick flytta.. shit vad svarar man på de liksom :-O ojdå ? ajaa dagen efter julafton börjar jag ^^ jippi Gud så skönt. äntligen skall 20 (!) kg bort!  blir till att köpa en HELT ny garderob till sommaren! skönt.

Mailade med min faster lite, hon jobbar ju för HM hon skulle visst byta jobb till Acnejeans de går verkligen.bra för henne.. Gud så roligt.

Jag har världens sötaste syskon,jessica o jasmine, fast de kunde ju tänka på att deras flabb hoppar liiiiiite väl mycket till mamma ibland :S för mamma berättar att ni berättar ditte o datte för henne :S hum hum ...

är så peppad nu !! vill ha en sån våg som mäter vatten och fett de hade en på boan för 199 kr  AS KALAS billigt! fast de är väll slut när jag skall köpa hum
nu är de bara att börja att vänja sig att dricka 3 (!) liter vatten om dagen igen , jag har drukigt 0,5 liter idag , bara 2,5 liter till heja heja!

 ajaa nu vill lipsillen göra nått annat än att se på mig sitta vid datan.

Andra advent

herregud , jul så snart? fan har tiden tagit vägen? de känns som de bara är oktober eller så ..

Karin vart är ruu? jag får inte tag i bantningstanten .. drygt.. får väll köra nutrulett eller så så länge , men på cambridge skall man dricka 3 påsar men på nutru skall man dricka 5.. jag vill inte springa o dricka 5 påsar om dagen . jag kommer ALDRIG hinna eller komma ihåg att äta alla 5. så de blir att vänta på Karin.  04 när jag höll på med Cambridge så åt jag de överjulafton o nyår , de bekom mig inte d¨å jag inte är så förtjust i julmat ändå :s bara massa fett och skit. Jag känner att jag vill börja med de samma ... har ju påsar för 3 dagar hemma... börjar någ lite smått i morgon kanske ammar ju inget ändå ,, eller får se vad jag hitt på.

Snackar med Lisa över msn . shit vilket år hon har varit med om australien , nya zeeland. thaliand mm snart kommer hon hem igen efter 1½ års resande .. skall bli jätte kul att få träffa henne igen! Höra om allt hon har varit med om! Underbart!

nää -back to the real world.

Väldens bästa man

min man o sonAlbin



I går morse tog Per Albin och gick upp sedan blev de tyst.. jag sov o sov o sov , underbart! Jag väktes utav ett litet flås i mitt öra, de var Albin! när jag tittade på honom fick jag världens största leende tillsvars- God morgon mamma !  Vi har gjort frukost, sa Per, jag gick upp åh vad fint de va , de hade gått o handlat så de var massor av pålägg och bröd flingor o tända ljus på bordet! De gjorde verkligen min dag!

Om några timmar kommer Per hem igen , hatar när han jobbar 15-15 hela dagen är förstörd. Men han kommer hem i varjefall :)

får inte tag i cambridgetanten Karin :S undra vad hon håller hus? kanske på semester?,försöker några dagar till sedan ringer jag en annan konsulent. Fst jag gillar KArin... ajaa får se va hon håller hus. Skall börja mellandagarna. Min kropp fungerar nu efter graviditeten och förlossningen! Härligt. tillverkningen av barn nr 2 kommer att se till våren , så de blir ett 08 barn! får se om man får som man vill ^^

Dagens lista:

Bu för Pers 15-15 arbete
Ja för fin frulle ! ;-)

50-tals fru

I bland känner jag mig som en sån , som precis nu ,,, Per åkte till jobbet jag står i hallen men albin på höften och ber Per lova att köra försiktigt, sedan åker han och vi vinkar av honom , sedan stängs dörren till en mammaledig husfrus liv. Misstro mig inte , det är en underbar tillvaro , men ibland kan man sakna att vara ute och träffa människor på jobbet och så. men jag skulle aldrig vilja byta mitt liv. Att se Albins framsteg är underbart verkligen. Fast ibland kan jag få ångest för jag inte är ute och träffar andra barn i hans ålder.. men förvisso är han bara snart 3 månader så .. det är ju inte direkt att de har så mycket att prata om med varandra...

Ursch i dag har jag en sådan dag som jag längtar efter storstan. känner för att fönsershoppa lite , stockholm är så hilma vackert nu fakstiskt.. Alla juldekorationer mm. Fast jag vågar inte säga till Per att jag längtar efter stockholm för då blir han arg. Han tror att jag vill flytta upp då , men de vill ja ju inte, eller !?

I år blir det jul hos Pers mormor och morfar, de är sista året de årkar att hålla i julen . men jag tror att jag åker upp till stockholm till nyår , Per jobbar nyårsafton , hur kul är det att sitta själv då? Per kan åka upp när han har slutathan kan ta flyget upp 400:-,  lätt!

Så har vi varit hos bägge familjerna .. de är inte roligt att ha min släkt så långt borta , jag saknar dem verkligen , mina syskon... min mamma och alla... jag känner att de inte får en chans att lära känna Albin. det är verkligen inte roligt, om bara pers släkt kommer att få se ALbin växa upp. De var lite utav ett krav när jag flyttade ner att vi skulle hälsa på stockholm ofta, men se hur de blev.. ajaa inte lönt att älta de nu. måste berätta hade v ärsta psykodröm i natt , det var krig typ i kosovo vi var där jag Albin Per mamma och Jessica (min syster) ajaa de var död och flytk inblandat inte roligt *ryser*

25 min senare

Nu har jag : matat och lagt Albin ätigt lite själv och tittat lite på tyra show..

Nä nu får man väll titt´på nått.. tror jag har en hund som vill gå ut ^^
Ha det bra
massa kramar

Nu är jag gift!

Låt mig få presentera familjen Lindén * hurra hurra*

Nu är allt över, gud så skönt! dagen var fantastisk och alla gäster va så trevliga ,vi fick så fina presenter!, de roligaste av allt var möhippe albumet, vilka underbara vänner man har! hum då får man väll börja planera jessicas möhippa då så den blir lika fin som hon gjorde till mig.Albin var så snäll på dopet han sa inte ett knyst :) Per jobbar kommer inte hem försen i morgon kl 15.30 han skall på utbilning direkt efter jobbet , trist, fan skall jag hitta på? , utan bil o allt ,är helt instäng i Borrby allså , nackdelen att bo här , men jag skulle nog Aldrig vilja byta allså , inte storstaden igen. no way ... har hittat mitt drömhus, någon som vill ge mig 800000:-?

I går var vi på julskyltning i ystad... mycket folk som vanligt, Per tappar humöret när han kör med barnvagnen bland allt folk , de slutar med att han svär och kallar alla folk som står mitt i vägen för de ena o de andra...knäppis hehe sedan åkte vi hem till oss och spelade lite bingolotto... van inget som vanligt , men jhag vann 50 kr på triss tidigare på dagen

 nä skall ringa bantnings tanten för att boka tid i mellandagarna eller efter nyår! "De smala livet" - here I come! mina 63 kg som jag har saknat her i come (igen)nuuuuuu jävlar!!!!!!!!!!

dagens lista:

Bu för ÖVERVIKT
JA för BRÖLLOPoch dop o kärlek