jag vet...

jag suger verkligen på att uppdatera här...

barnen är precis lagda, elias sover i soffan brevid mig här och Albin ligger i sin säng.
 i veckan gjorde jag mitt första prov på 3 år i natur B.. jag va sjukt nervös.. varför vet jag egentligen inte men jag tror att jag fick en sån här flachbak att om  detta inte går bra kommer jag inget vart i livet, jag kunde säga adios till min sjuksköterskeutbildning som jag så gärna vill komma in på , jag tittade ut på skolgården o går en tant som sopade fimpar på skolgården (österängskolan k-stad) i en sekund va de jag som stog där , svettig blev jag... jag kastade mig över provet o skummade igenom alla frågor , men va fan detta kan jag , gick jätte bra de första minuterna innan irritationsmoment 1 började , en jävel som hade nån sjukstörning i höve , han skrev så himlans hårt med pennan att man kunde höra varje bokstav han skrev o samtidigt gissa vad han skrev...

i veckan är det lov, på måndag ska jag trimma mina hundar hos Katarina o hälsa på hennes valpisar :D
inget om mitt kennelnamn ännu, jag väntar o väntar. jag sände iväg ett mail till kansliet hoppas de kan svara på måndag eller nått.

vet inte om jag har berättat med turkietresan är bokad :D 4 stjärningt hotell allinclusive en vecka i alanya samma ställe som 2005 men inte samma hotell.   nästa resa blir thailand över jul 2009 skulle jag tro.


 jag o Carro har gjort en viktsida på internet, fast ingen får tyvärr se ännu... jag kommer att köra stenhårt rent , jag ska till sthlm i påsk o måste ha gått ner ivarjefall 10 kg tills dess. annars vet jag hur de kommer att gå , jag kommer bara sura o må piss för alla e så smala i fina hahaha patetiskvarning.

 vet ni i går drack jag min första alcoholhaltiga dryck sedan 2005 hehe.. vi fela på en flaska vin i går... mmmmmmmmmmmm




image66

image67

köttbullar =bajs?

image65




-Mamma: Ät nu dina köttbullar Albin...
-Albin: Bajs
-Mamma: nej albin Köttbullllllar
- Albin: Bajs
-Mamma:köttbullar köttbullar köttbullar!
- Albin .tyst mamma


så nu är de bekräftat jag lagar bajs till mina barn...