yes 75 spänn

på Ica bonuscheck- roligast som händt i min dag idag. alltid lika spännande o öppna  buffé tidningen o se sin intjänade bonus på ica ( tantvarning)

Nä bm idag, perfekt blodtryck 105/60 , fast jag slarvar med järnet tydligen  de kunde hon se på mitt blodtryck på nått vänster utan att ta HB på mig. vikten slapp ja pga resan jag sa jag blev så deppig o kunde inte äta på min resa så de slapp jag. Hhahaha nää sista kränget nu , sen blri de fan strickt...

Jävla tusselago i fissen ...  bara blommar ut hela tiden , bm penslade på en blå sörja som skulle ta dö på de jävla  skiten ...  så nu ser man ut som man har lekt med en bläckpenna "down here" men fyyy va snuskigt Typiska besvär för en gravid kvinna ... jag skall ALDRIG mera vara gravid.

idag kommer folk o skall se på lgh hoppas dom tar den annars puttar jag ner dom ifrån trappan.

Duktig

I dag har jag o min man varit duktiga , vi har packat vardagsrummet :) i morgon blir de projekt kök och ALbins rum.. de tar sig!! Albin hjälpte oxå till på en hörna , han packade upp allt vi packade ner..

blir att köpa klorin som man kan klorina hela huset sen , gå o vara hög på klorinlukten är kanske inte så roligt. men de blir fräscht i varje fall! Klorin på minner mig om mamma, när vi var små hade hon städmani o tvätta allt med klorin typ!

i dag är de 7 dagar kvar :D jippi!

Fy känns som man är lite smått stressad.

hela veckan är de packning o städning , i slutet av veckan skall Per köra upp med lådor , gardiner , blommor mm i en släp. sen blir de grekland i 8 dagar! sen  när vi kommer hem så skall vi köra de sista, bokhyllor, säng mm för att sedan städa allt!! o lämna lgh den 31/8 piuh.. så jag har att göra.

nu längtar ja till de korallgröna havet som man kan ligga o flyta runt i!

blir så glad nu kan jag föda upp hundar som jag vill nu när vi har radhus!  skall ta en kull på nellie till våren om allt går enligt planer!! fast kanske till hösten jag vet inte riktigt! hon måste röntgas, ögonlysas + ev ta optigenprov. o allt skall va ua.

nä som ni märker har jag inget att skriva i dag så jag ger upp. KRAMAR på er alla

åh fy jag badar i svett

Idag är de en sån bastudag, de känns som man är instängd ien bastu , ute varken blåser de eller nått.. får öppna så de blir korsdrag i hela lgh! har precis badat ALbin inför kvällen o kallare blev man inte utav de heller...

åh i morgon börjar jag packa .. fy vad jobbigt ,, men skall bli skönt att rensa lite.

sen alla kläder vi inte använder mm är de bara attt lägga i sopsäckar och köra upp och vika in i skåpen. Ursch undra om jag får handla nya kläder till vinter?? eller om jag lyckas pressa ner min kropp i de gamla ?? hoppas de .. eller jag SKA.. om jag så skall leva på bröd o vatten haha

förra gången lyckadesw jag gå ner allt efter ca 4 veckor, men sen gick jag upp 8 kg pga julmat o julgodis blä , skall inte hamna i samma fälla igen!

8 dagar kvar tills vi reser , tänk jag klagar på våran svenne värme , tänk sen.. jag skall försöja få lite färg ligga o steka.

skönaste skall bli att ligga i poolen o havet

har en vansinnig liten påg här... skriver mera sen eller en annan dah hej hej

åh herre min gud!

VI FICK RADHUSET!!!   jippi jaja jippi jippi jaaa , vi fick lägenheten la la laaa.. .

Jag hade som vanligt glömt mobilen i bilen men när vi skulle ut o åka runt middagstid i går så såg jag att jag hade missat samtal på mobilen ..  då ser jag ettt kristianstads nr och mitt hjärta börjar att slå , antingen får man höra en sur kärring som säger att no way hay kay bay att du får någon lgh hos oss din pissråtta eller att jag skall ringa.

På telefonsvararen så hörs de en trevlig kvinnlig tjej som säger att de vill erbjuda oss kontraktet att jag skall ringa upp med det samma. jag ringer o självklart ha de lunch så jag får surt vänta i 40 min innan de svarar. Då va de inte någon trevlig tjej som svara utan en kille, han hade nog alla hönsen hemma..  men ändå, men han sa allt va klart o att jag skulle skriva kontrakt mm på fredag!! jippi :D

så i slutet utav augusti flyttar vi. för att få allt klart och så innan bebis nr 2 kommer. så vi har nästa vecka på oss att packa så att veckan efter vi kommer hem i från Grekland skall de sista bara packas ner. för kan Helen få lgh uthyrd till den 1/9 så måste vi skynda oss rejält. men min mamma packade ett helt hus på 2 dagar när vi flyttade ner ifrån gbg till lund så vi borde klara de på 1 vecka. Är de någon som är sugen att hjälpa till så hojta till bara. Här välkomnas allt.

troligtvis har vi fixat att det är någon annan som tar över denna snart!! hoppas de löser sig för de är surt att betala 3 extra hyror på 4000 kr, så fett har man liksom inte. men Helen Persson på simrishamnsbostäder är toppen att snacka med och hjälper alltid till på bästa sett, de kallar jag service!

Skönt vi har äntligen hittat vad vi har letat efter! o där ifrån kommer jag inte att flytta !Nu skall barnen växa upp lugnt och stillsamt i ett underbart familjeområde. hoppas man ser liiiite mera barn på lekplatsen än här i borrby där man inte ser en enda unge.

De blir att köpa nya möbler nu till lill*ns rum.. fast vi kommer inte att stressa kommer köpa de mesta när barnet är kommen! skall ha basic utbudet hemma bara.  annars har vi allt, men man blir ju alltid sugen att köpa nytt nu när man flyttar. lite nya gardiner och mattor kanske ..

jäkla halsbränna , den kommmer smygandes nu på kvällen. jag förstår verkligen reklamen  * de är svårt att vara snäll när man har halsbränna*


nä nu skall jag kolla in ellos lite, måste köpa en ny dammsugare våran gamla har gett upp kampen om hundhår.. de är typ våran 7 dammsugare.. jävla smäck


13 dagar end still counting

i fredags vad vi hos Jane. Hon hade gjort massa supergod mat som vi åt .. sen tittade vi på hennes ko Pelle som Marita ( janes mamma) flaskmatade - sötaste jag någonsin sett!! :D Michie hämtade mig i hennes raggers bil, livrädd som alltid sticker jag in mitt nylle i hennes bil o hoppas för gudarna att detta inte är min sista bilfärd, hon har wannabee Carola med sig i en skitsnygg skinjacka, näst inpå att man ville stånga linda med gravidmagen så hon svimma , chacka jackan o dra , men jag fick väll sansa mig.  michie har en tendens att glo på allt annat än vägen när hon kör , vilket gör mig mega nervös så jag hackar alltid som en jävla hagga när jag åker med henne. förvånad att hon inte kastade av mig på en gammal landsväg någonstans i gärsnäs .

Vi tog en sväng förbi pisses hus , helt nybyggt o  fräscht , ingen va hemma så vi fönstertittade runt, sen ser vi hennes grannar står o glor på vägen intill o vi var helt säkra på att vi skulle hamna i tidiningen inbrotts försök i nybyggd villa? 3 kvinnor i en liga försökte bryta sig in i hus på fredagskvällen , men jag såg inget i tidigningen.


sen i går va michie här vi hämtade Pizza o krängde. hon hade bränt sig nått sååååååååå enormt så hon såg ut som en kokt kräfta.

Idag borde vi få beskedet ang radhuset? eller i veckan då svarsdatumet går ut idag!

snart kommer my loverboy hem ifrån jobbet.. sen skall vi ut o sola lite.

KRAMMM

mätt som fan

Åh man kan inte äta normalt längre, efter 5 tuggor blir man proppmätt , men de är ingen ide att börja plcka undan för efter ett litet tag är man vrålhungrig, så vad gör man?? proppar sig äckligt mätt eller springa o värma maten i mircon??

vi var o hälsade på hos Peter och Hanna , sånt underbart hus de köpt!! kunde flytta in där direkt haha , nä rå , där kommer de att trivas huuuuuuur bra som helst :D köpte med en tårta att bjuda på, men PEr är så skysst att han erkänner att de var gårdagens tårta jag köpte .. de skulle ju ingen veta om juh , de blev ju billigare i varjefalll :P 

Jag var o hämta ut bekinin och lite andra saker  som jag hade beställt ifrån 4mom, men som vanligt va de gränsfall att boobsen skulle få plats.. sedan jag blev gravid har jag ökat med 2 (!) kupstorlekar o de är ju såklart sånna storlekar som inte finns att köpa ... jäklars.. men efter ammningen blir de operationsbordet banne mig! sedan hade jag beställt en jätte fin lila tröja och ett par stödstrumpor ( hahahaha) pga flygningen.

aah , vi står nr 4 på en två vånings radhus i ett underbart område i Åhus , hoppas de tre före oss tackar nej!!!!!!!!!! fast hur troligt är de?????? annars går de segt på bostadsfronten , verkar som ALLA är ute efter 4ror nu.  men vi letar på. Jag menar någon gång måste de vara våran tur.

idag är de 17 hela dagar tills vi åker ! Allt är färdigt handlat bara lite solkräm till Albin finns kvar på inköps listan.

Vi var på ultraljud i går bebisen ville icke visa vad den hade mellan benen, så nu kommer vi inte att kolla efter även fast hela min kropp skriker efter nyfikenhet vad det är. den vädge i varjefall 1256g i går o var HUR söt som helst.. fast vi får komma med uppdatering den 4 sep när jag skall på ul igen höhö har säkert tagit reda på de då ..


Vi åt kottletter i dag men som vanligt klagade per på min mat , han sa att kottletten smakade som att den var rå , fast den inte var de. sen svamla han något om att det var som att skära i en svamp * tack för den televerket :(* nåsta gång kan han steka sina kotletter själv banne mig punkt slut.

Måste hitta någon som kan sitta barnvakt till Albin i morgon. Jane skall ha lite födelsedagsmiddag o de börjar kl 18.30 precis när Albin går o nannar.. men de är så trist för de känns som man har fått tackat nej till så mkt, man behöver faktiskt ha lite socialt umgänge..

nä nu skall jag gräva lite i min godispåse och tycka synd om mig lite. snart börjar Ghost whisperer * i löve*

Dagens yeyh: trevlig fika med trevligt folk.
Dagens neyh: svampiga ickefärdiga kotletter??!