i morgon far vi

till esockholmo! skall vara där i en vecka skall bli jätte trevligt!

snart kommer diesel hem! han är en grand danois hane som är 8 veckor den 8onde! skall bli så kul, fast de är Pers hund...image51

idag va de värsta katastrof morgonen, skulle till bvc själv med killarna . Elias skulle vägas o mätas.. Albin trottsar vill inte ha på sig sin fina overall..väl framme i väntrummet bli Elias hungrig o jag börjar amma, då får Albin för sig att riva hela lekrummet för han vet mamma kan inte jaga mig då, så efter en snabb amning städar jag upp lekrummet några gånger innan bvc tanten kommer..

albin går in i hennes rum o börjar riva runt bland hennes papper  o pennor, sen går han över till vågen o börjar att trycka på alla knapparna. samtidigt skall jag ta undan albin o klä av o på Elias, svetten rinner av mig , o bvc tanten är segare än någonsin. sen får jag upp bägge barnen i knät o låsas lyssna på kärringen som kacklar nått om att vi  fortsätter inskrivningen nästa gång istället.. jo man tackar... sen på med alla overaller o iväg hem , så blir elias akuthungrig o skriker hela vägen hem , en gångväg på 20 min..
 
fy skall aldrig gå ensam med dessa barn mera inte så läng albin är i trottset...aja om inte annat förbrände jag några kalorier. En tvåbarnsmammas vardag ??

jag är så trött

igår resades luften på spetalsvägen. de var skönt de behövs ibland.  jag är så sjukt trött idag, känner mig så jävla seg. i morgon är de träff på barbacka , skall bli kul för Albin att få leka av sig... nej idag blir inget vettigt skrivet...

det rasar :-)

image49mysterisk




i kväll när jag värmde min mat fick jag syn på en häffa klump, synen skrämde slag ur mig, något stort pluffsigt o skrämande tittade på mig igenom fönstret, hjälp skall jag ringa polisen someone glor på mig :chockad:, jag kände att jag börja flåsa, shit vem är de ?? började leta efter telefonen men då ser jag att häffaklumpen förföljer mig ,, i fönstret, ungefär där kom jag på att de var min spegelbild ... ajaa något skall hända varje dag.. kanske börjar bli lite schitzo??

fan man kan inte leva i mjukiskläder hela livet.. de hetaste jag får på mig för tillfället är ett par röda mjukisar köpta på ullared tidigare i år och Pers fula slitna tröjor som jag tar utan han vet de, tar ju bara de han inte använder för jag sätter tydligen "pattar" i hans kläder ..  har ju inga kläder i denna st.. i garderoben är alla mina kläder fint vikta o bara väntar att få användas. rätt så bra för nu är man tvungen att gå ner, om man inte vill gå naken vill säga. kroppen sköter undan kilona bra går ner ca 1 - 1.5 kg varannan dag, mkt amningens förtjänst. sen går jag 45 min nästan varje dag. funderar på att flitigt engagera mig i en vikt blogg.. fast sen vem får läsa den ? den ända jag kan berätta för vad jag väger är Carro, hon kan ju bli min enda trogna läsare haha men jag längtar verkligen tills man är nöjd med sin kropp... eller i varjfall tills man kan dra på sig kläderna!!

Hanna ringde nyss Peter o hon kommer upp i morgon! trevligt. De är verkligen supergoa människor de!

tänkte färga håret o klippa lugg.. brukar göra de i bland. kan då se ut ungefär så här.image50 
( Spybar - vintern 2005)

vad tycker ni skall jag fixa denna frillan ?? något måste jag göra för att pigga upp mig, man har inte riktigt tid för sig själv längre så lite billigt självfärgning ifrån ICA är de ända jag har råd och hinner med att fixa just nu.

nä nu skall jag läsa andras bloggar o kolla in hur bröstförminskning fungerar-




mina älskade vackra syskon

jag vill stanna upp ett tag och berätta en sak för er , de finns flera i min värld som betyder massor för mig , men de som betyder nästan allt är mina underbara syskon.



image47

Jessica: Jessica är min älsta lillasyster. Hon är en väldigt speciell tjej, hon står stenhårt för de hon tror på och låter sig inte trampas på. Hon har ett stort hjärta och är ärlig, man vet att man kan lita på henne, hon finns alltid där. Jag har alltid kännt mig beskyddande över henne. o kan fortfarande när vi går över gatan dra henne tillbaka för att se om de kommer bilar. hon är trygg och lugn. När hon var liten tassade hon alltid in i min säng när hon va rädd eller sov dåligt.
De är inte många gånger vi har bråkat, när jag tänker efter är de nog bara EN enda gång som de har hänt. o de var tidigt förra året, fast jag har norpat massor utav godispåsar av henne som liten.
 Jag är så stolt över henne för hennes styrka och allt hon har åstakommit isitt liv. jessica är så klok och tänker alltid på andra. hon lever verkligen sitt liv och har roligt. jag älskar henne massor och saknar henne ofta, saknar att ha någon att prata med på kvällarna i sängen i mitt rum.. önskar att vi bodde närmare varandra.Du betyder så mkt för mig jessica.

image48

Jasmine: jasmine är solen i mitt liv, hon får alltid mig att skratta o vi har precis samma humor, hon är så väldigt förståndig för sin ålder o underbar att prata sina problem med. Jag känner så väl igen mig själv ihenne! vi är så väldigt lika på alla sett. jasmine är en väldigt stark tjej som jobbar hårt på de hon tror på. hon kommer att nå så långt i sitt liv bara på ren vilja. älskar att gå i affärer med henne. saknar henne jätte mkt och älskar henne massor. önskar att vi bodde närmare varandra, så vi kunde dricka massor med the och snacka en jävla massa skit. du betyder allt för mig Jasmine.



tiden bara sveper förbi, ibland måste vi stanna upp och berätta för någon hur mkt de betyder för en, pröva de är en underbar känsla när man känner att man älskar någon riktigt mkt! dagen idag har gått fort, jag var ensam hemma med barnen för andra gången nu och de går jätte bra, när Albin börjar bli trött o omöjlig sätter jag de i vagnen och går ut o går en timme, underbart skönt nu när operation weight lost har börjat..  bara gå o gå som gäller. minska på sötsakerna går bättre än förväntat. Man får se upp när Pelle gör the bara gör de kan bli många kilo socker i ett glas då ..*fniss* nä nu väntar kudden, elias är jätte duktig att sova! han vaknar bara en gång på natten! super skönt!

En vecka har gått

o jag är så glad över mina underbara pågar! tänk att man är tvåbarns mamma nu ?? känns otroligt!!

Raket-Elias

Jag vaknade i lördagsmorse, strax innan kl 7, fick en värk, men förstod inte då att de var en värk.

Albin har varit dålig i magen så trodde att han hadde smittat mig. gick upp o kissa, gick tillbaka till sängen där fick jag en till värk.
Min man vaknar till o frågar om de är på gång, men jag vet inte riktigt o syftar på magsjukan.

Per han tar tid på värkarna , men tycker de är alldeles för oregelbunda för att säga att de var på g, men de kom med 15 min intervaller.
Efter kanske 30 min gör de ont i livmodern hela tiden, jag får värkar , sen maler de i livmoder, värk o maler, så håller de på, så vi bestämmer oss för att ringa Albins farmor för att förvarna att de är nått på G, detta är runt kl 07,30-45.

Per tar Albin o gör lite gröt till honom. jag försöker ta mig ner ifrån övervårningen men de gör sååå ont i livmodern, man känner riktigt hur den arbetar hela tiden aldrig en paus.

Jag går runt o svajar med höfterna , känns inte bra att sitta still, värkarna kommer tätare o tätare.

runt 8,30 lägger jag mig i badet o där tappar jag kontrollen några gånger, värkarna ändrade styrka helt plötsligt , men fortfarande inte regelbundna.

vi ringer Albins farmor så hon får komma, ( tar ca 1 timme för henne att ta sig hit) Jag ringer därefter till förlossningen , men då värkarna inte va regelbundna trodde hon inte att jag hade öppnat mig nått för de gjorde värkarna iregel inte om de inte var regelbunda. Jag skulle åter komma igen , men skulle stanna hemma ett tag till tyckte hon men vi fick komma när vi ville.

Nu va de riktigt jobbigt jag badar i kanske 25 min innan jag går upp, värkarna är långa o kommer ofta, runt kl. 10 kommer Albins farmor,

Per skulle nu åka till Ica för att köpa lite frukost men jag ville inte att han skulle åka för nu klararde jag inte längre, Per  tittar lite konstigt på mig , men när en supervärk kommer förstår han att de är nog bråttom. vi hoppar in i bilen o kör.

Bilresan tar ca 15 min värkarna kommer tätare o tätare. vi skrevs in på förlossningen 10,36 , nu får jag ingen paus värkarna avlöser varandra o tycker de är jätte jobbigt att de skall sätta på mig ctg remsan för jag vill inte stitta still, efter att undersköterskan konstaterat att värkarna kommer tätt o är jätte starka skyndar hon sig o hämtar barnmorskan. hon kom snabbt o känner att jag är öppen för 8-9 cm, hon sa när jag känner tryck får jag krysta när jag vill. jag o min man tittar på varandra hade jag klarat av allt värkarbete hemma underbart jag sliter åt mig lustgasen, jag känner hur jag försvinner bort. Jag ser barnmorskans mun gå men ut ur hennes mun kommer en datorröst, sen skrattar de lite då o då o jag undrar vad som är så himla roligt när jag ligger o har ont efter 5 krystvärkan va han ute kl 11.10. 3820g och 53 cm världens finaste Elias. behövde inte sys. allt är toppen bra o jag mår hur bra som helst så de gick fort från kl 07-11.10

image46

ja men jag kunde väll tro de

lurad av min egen kropp, fy vad jobbigt..  kl 6 i morse satte det i gång , jag fick sammandragningar var 15-20 min, höll i sig till långt in på eftermiddagen men efter bad och vila försvan de mesta o den trista mensvärken och morlvärken va de enda som återstod.. fy jag som nästan trodde att de var på g.. ajaa de är på gång i varjfall,,kanske händer i natt, i morgon skall jag till barnmorskan , hon trodde inte att vi skulle komma för jag skulle ha fått innan , men hon får nog vackert se mitt fula nylle ändå i morgon..

fast tänk om de sätter igång i natt .. ja vi kan ju bara hoppas !!! nö nu skall jag se sjukhuset  på 3an ... hör av mig imorgon eller ej ... hehe

åh jag kan inte rå för de..

...men fasiken så fint ett image44 och några image45skulle sitta nu ...  ååå

vet inte om ALbin ¨håller på bli magsjuk eller nått ... fy får se om de händer mera i dag. BLÄ

jag är så trött idag , skulle kunna sova mig igenom hela dagen .. Albin springer o jagar nellie med en pantflaska , måste nog bryta in där...

så..

nää idag har jag inget roligt att skriva,  bar a sugen på massa saker, Per jobbar över så bara gudarna vet när han kommer hem , nä nu får man steka en korv eller nått..  de är ju middagstid

jag är så trött

De är hemsk vaad dagarna bara rusar iväg egentligen. Man skall verkligen leva sina dagar som de vore sina  sista, men vem tusan hinner det?
Jag är så psykisk och fyskisk trött.. känns som jag har all världens problem på mina axlar. Vill bara att bebisen skall komma så jag kan bli normal igen, få orken och lusten tillbaka, just nu ligger allt på is.

I går hade vi storbesök  av jane och michaela. vi åt .. ja kan ni tänka er TACOs haha michie slog på stort o baka äpplepaj,  jätte god, fast min är godare ! haha

barnmorskebesök på fredag, jag hoppas jag inte kan komma då jag har fött redan eller ska.. fniss,, nää igångsättning efter 3 veckors övertid får man väll räkna.. så kommer den tidiagre så blir man glatt överraskad.

Per åkte till jobbet idag,, de är så trist hemma själv, speciellt när man inte äns kan ta en promenad pga foglossning eller de känns som ryggen skall gå av i tio tusen bitar. man blir lite fånge då.. längtar att gå i skogen nu när de är så otroligt vackert med alla färgerna ,  snart är de jul, jag längtar , har hittat så mkt fint i jotex affären , skall köpa gardiner och massa pynt , blir väll en sväng till Boan oxå när de har sitt julpynt framme. nu börjar ju Albin fatta lite , han skall få sån julig jul, som han kan berätta till sina barn sen när han blivigt stor.

nä nu skall jag vänta på några jävla snubbar skall in i vårat förråd och mecka med något med tv-sladdarna nu inför övergången till digitala sänningar.

Jag vill inte mera

åh kära gudarna åt mig få slippa gå gravid mera.. hehe nä nu är råget måttat, jag är så jädrans trött på detta, har ont överrallt, känner mig som en 70 årig kärring fy tusan vad jag är irriterad.

i tisdags var vi o tittade på en sak , underbart.  men säger inte ännu hehe.

min barnmorska kramade om ossi tisdags o önskade oss lycka till mm, sen gav hon mig en reserv tid om de skulle över all förodan inte har kommit igång, men den tiden var ju innan jag äns skall ha, så min barnmorska tror nock inte att jag kommer att gå tiden ut. gick in i v 38+0 idag, snart är de klart.så sköööööööönt

igår va jag suger på marabou choklad köpte en 200g kaka , men när jag skulle äta den så vart jag helt plötsligt inte sugen på den mera *som gravid händer sånt ofta, cravings för saker o sen när ens man har kört o handlat skitet är man inte sugen på det mera*

men i dag passade det som fisken i vattnet.. men efter de fick jag sånt dåligt samvete.. egentligen var de ju inte alls gott, fattar inte varför man proppar i sig sånt över huvudtaget.

i dag har de inte hänt något, trist dag , Per jobbar så jag o albin har fördrivigt dagen genom att leka med brandbilar och sånt. joo fresten ... kl 10 ringde de på dörren , jag var uppe men vågade inte gå ner o öppna, jag hatar när de ringer på dörren utan att man vet vem de är , alla som känner mig vet att jag öppnar inte *värsta tönt* men så är det.

Albin ligger i råmar uppe i sitt rum , han vill tydligen inte sova eller har han gömt bappe under täcket o tycker att sin valrossa mamma skall loosa några kilo o masa sig upp för trappan-.  de är sluga de små trollen.

Snart är det jul , jag längtar såå tills jul , undra varför? mina syskon med pojkvännar skall fira med oss, vi skall göra allt så juligt baka bullar , o peppakakor och laga julmat, få en riktig mysig jul.

kommer ihåg när jag o Carro slet en jul, pyntade , lekte tomtar jaa allt, vi tyckte de var skitroligt, men dessvärre va de inte lika uppskattat ifrån våra killars sida.. torrbollar..

pust pust pust , nu har man varit uppe o gett albin nappen, han somnar vilken sekund som helst,

nä nu skall jag surfa sidare

kram på er anonyma läsare

de är så jävla typiskt mig....

image39 jag och min älskling


image40 vi hade turen att få se en valross i sitt rätta element...

image41 världens gulligaste tivi

image42 vecka 38

image43 gigantor

hej hallå. skriver lite snabbt här i från mitt lilla datavrå. är aldrig hema nu för tiden , svänger runt i k-stad, men hittar fortfarande inte med bil , Per han näst intill dum förklarar mig men jag kan verkligen inte , jag är helt förvirrad..

oktober är kommen , gillar inte oktober så värst mkt , för mig är det en deppmånad , en mitt imellan månad som inte riktigt är till någon nytta, de blir kallt o grått , fy men nu har jag ju sett fram emot denna månaden lite detta år pga att jag skall föda barn , jaajaa de är sant jag skall föda barn :) hör bara som de låter.. hehe skall bli så himla skönt att slippa denna hysteriska magen som alla bara kommenterar heeeeeeeela tiden ,vilken stor mage , du är enorm, fan väntar du tvillingar eller?? eller när de skall på att gissa vad de blir eller när den kommer.. husch är så trött på de. men snart snart är de över bara ca 14 dagar kvar.. i värsta fall går man över så om man säger så här så inom 30 dagar så kommer den.

sen skall jag köpa en sak som är så jävla typiskt mig ,, men de berättar jag inte nu.

i morgon är de barnmorskebesök och kalas, Albins farmor fyller 46,

mina syrror har varit här nere , jätte roligt att träffa de igen, mina kompisar nere i slaggösterlen verkar ha glömt att jag lever så de får man inget besök ifrån. fast de bara tar 45 min med bil hum hum...