no shit , dom är här...

fy fasiken nu är dom här, vad? jo de skall jag berätta för er...

Jag log o sov sött i min mjuka säng rätt som de är surrrrrrrr surrrrrrrrrr i mitt öra. nooooo the fluga is back, hell jag såg den i går kväll , en sån liten förvirrad jäkel, fan kan de adrig vara en sommar utan flugor, jävla onödiga influensa spridande äckelpeckel... do not disturb my beautysleep...fucking äckelpäckel,,

Men det värsta är, mina värsta fienden i hela universum oxå här,, MYGGORNA no no no  finns de något värre när man precis har lagt sig på natten , men känner att john blund precis varit hos en och man skall precis falla i den djupaste sömnen någonsin o så plötsligt iiiiiiiiiiiiiiiiii... i örat.. fy fan jag drar täcket över huvudet o hoppas att den hittar Per i stället o suger hans blod. hehe.. om den fortsätter att terrorisera tänder jag alla lampor och jagar den jäveln till döds...


Idag är det underbart väder när Albin vaknar skall jag ut så han får gunga lite :)

fan måste säga till min granne, när han röker på ballkongen kommer all rök in till oss.. så vi kan inte ha öppet.. jätte jobbigt!! speciellt när man inte själv är rökare.

snart sthlm igen . åker dagen efter Pers födelsedag, vi åker den 28 onde. mamma sa nått vi kunde ta en färja någon dygn över till finland och tillbaka eller nått. men jag har haft sånna mardrömmar att den sjunker mm så jag vet inte om jag vågar. jag är en jävla mes egentligen.

ajaa ha det bra i lingonskogen

Hello im here !

oj oj oj här händer det inte mycket.

Ajaa.. för er som inte vet ,  WE´AR pregnant!!!!!! :D japp Albin skall få ett syskon i oktober :) härligt

Annars händer det inte så mycket.. va i sthlm för några veckor sedan .. härligt komma upp lite. vi skall upp igen den 28 onde. saknar min familj väldigt mycket.