lovis pappa är sjuk

Lovi ( Albin) s pappa är sjuk.. min man är sjuk stackare .. han har haft feber ont  i lederna och magkatarr fy.. tror han är lite utbränd oxå så snappar han upp sjukdommar lättare.. skönt för han o vila på Grekland ( we are coooooooming). Men även fast han hade feber i natt så gick han upp med Albin och handlade frulle till mig. min älskling *löööv*

Snacka med bajs idag ( michaela) länge sedan . saknar henne igår när jag åt tacos, *brukar göra de ihop* då undrade jag vad bajs höll hus. Hennes mega översexuelle hund har äntligen fått sig ett skjut och de resulterade i 11 valpar ..  nu kan han sluta onanera i deras hall haha.

Skulle på utställning i dag men jag vågade inte köra ända till bjuv själv vilken mespropp men jag gillar inte att köra själv på motorvägen o på vägar jag inte känner igen , köra i sthlm nada problemas, men i skåne no way alla kör som dårar..  lastbilar som kör på fel vägbana och riktining..

vi va på boan idag o jag handlade nya trosor  hurra, inte en dag för sent , mina gamla var fulla med hål, och mega slitna... not so fräsch..  sedan är jag så bred över rumpan och höfterna nu pga gravven så alla troserna skär in o skulle jag behöva ta av mig de får man leta i evigheter för att hitta resåren till trosorna i valkarna..

beställde ny bekini på 4mom , en sida på nätet med fina mamma kläder, nej man behöver inte se ut som en kärring för man är gravid vilket de flesta klädkedjor tror.. de blev en bekini , stödstrumpor för att förhindra proppar på flygresan * mega kärringvarning* och en super söt tröja.

snart är de augusti är inte sommaren offisiellt slut snart?? när är de icke sommar längre?? är de när man ställer om till sommartid?, jag tycker de är höst typ mitten av augusti när skolorna börjar, vilket är snart.. saknar hela skolprocessen. Kommer i håg när vi var små , då mamma tog mig och mina syskon till åhlens och köpte en ny väska, nya pennor, pennfodral, block, o annat tjafs man hade som liten. sen va man så stolt med sina fina pennor i skolan..

Skall plugga VT nu som kommer distans tror jag , men vet inte om jag klarar matten  om jag inte får stöd. är ju inget snille på matte, de går liksom inte in. sedan när man har bytt skola 7 gånger i sitt liv o alla klasserna var olika långt i matte så har man kankse inte den rätta grunden heller.. men jag skall kämpa. jag skall bli nått , jag skall överbevisa alla som inte tror att bara för att man har barn så lever man på soc eller något annat..

nä vi klarar oss bra.. men jag vill ändå ha ett bra jobb.

(Albins farbror)Peter o Hanna flyttar nu, de har köpt hus utanför tomelilla , är jätte glad för deras skull huset är skitfint!

(Albinsfarbror)Patrik och jenny är i sluttampen i sin graviditet , de skall ha 9/9 så de är ju snart lite mera än en månad kvar.. gud så roligt att ALbin får en kusin :) jag tror de får en grabb!

(Albinsfaster) Malin är på PEr Gesslekonstert idag fast de inte gillar honom hehe, men de är ju roligt att komma ut, hon fyller annars år den 4 augusti 21 hela bast :) skall köpa nått fint till henne nere i grekland!

(Albins moster) Jessica, har fått nytt nr, vill du veta?? hehe nä rå här lämnas inte ut nr till nån , hon fick ju sina prylar stulna på love and peace festivalen. så nu får hon surt köpa tillbaks allt igen.

(Albins moster) jasmine vet jag inte vad hon gör idag ..  myser väll med sin kille Nysis ( Christoffer) skulle jag tro. hon o jessie skulle ut o äta med pappa... surt man bor såååå längt bort..60 fula mil ifrån.

Farsan fyllde 46 igår, han firade med att laga mat , hurra , hans sambo o deras gemensamma barn är på samos nu 2 veckor o han jobbar på, fått nytt jobb nu o är jätte glad ! vi skickade en trisslott haha ,, hoppas han vann nått.. hade idétorka på presenter.


Nä nu skall jag ringa Per o kräva att han mailar mig , får aldrig mail förutom värdelösa kedjemail så nått kärleksmail kan man få.


love and good nigth

Jävla skåne

varför bor jag här?? blääääääääää långt till allt , alla är skit töntiga .. blä vill hem , men när man är gift med den största tofflen i hela sverige så är de bara ett minne blott.. varför stannade jag inte kvar ? hittade något annat än de i jakobsberg vi hadde? varför kämpade vi inte??


Jag var och trimma nellie i dag, hon blev super fin .. utställning på lördag i bjuv hur F A N skall jag hitta dit?

va med mamma i Ystad och tomelilla, jag ödela hela 350 kr , brallor till Per och fika till mig + grejor till ALbin , men de mesta pröjsa morsan .

Passet till resan är äntligen fixat, tog en vecka .. härligt för en gång skull såg jag inte cp-skadad ut på kortet.. utan väldigt vuxen och tråkig.. fy

idag är jag lite svart .. tycker allt är hemskt o gråter för allt :-( blir desperat när vi inte hittar nått ställe att bo i

Tjaa

men vilket väder *sur* i dag har de regnat konstant blää

Idag på klockaboden ( ICA) kom det in en tant barfota i värsta vädret. Ibland undrar man om de är bara knäppgökar som kommer ner, sånna teaternördar som tycker en prick på en vit tavla är uuuuuuuunderbart.. varför kommer de ner här????
kanske är vi konstigare än vad vi tror? vi kanske drar till oss märkliga människor .


idag kom brossan hit, herregud vilken lååång säkert växt 15 cm sedan sist  :D mamma kom i torsdags o vi gick på sjöbo marknad när vi hade hämtat upp mamma. De var värsta invationen utav flygmyror, som för övrigt passade på att bygga bo i mammas hår. de var trevligt vi köpte hem 10 vanlijmunkar för 50 kr åkte upp till ambulansen och tog en kaffe. de gamla gubbarna kollade in morsan som var vrålsnygg i sina tigerjeans .. haha

Mina systrar har bilddagböcker gå in o kolla dom :D

www.jaasmine.bliddagboken.se


Jessies

www.backwater.bilddagboken.se

saknar de sååå otroligt mycket, my girls *lööööööv dem*

skall fixa mitt pass på onsdag jag hoppas jag hinner få de innan jag åker , ALLTID i sista minuten .

Snart ligger v i på playan , tänkte i går behöver jag ingen badring, jag sjunker inte med denna maggen ivarjefall höhö

Massa kramar :D





Hallaballa

I know jag skall skärpa mig.. jag har typ inte skrivigt sedan jesus födelse eller nått.

Ja happ , sommar is here , eller den regna bort men de skiter jag i för jag skall till GREKLAND so fuck you  haha. försöka få liten sol bränna ivarjefall så man inte är blekast i kvarteret iår.

Albin , han går nästan , han går om man håller han i handen , fast han är nock bara mega feg( efter sin pappa höhö) har massa tänder. just nu bråkar tand nr 5,6 och 7. vilket betyder en mega sur Lovi om dagarna.

Magen växer , denna gången är de inte roligt :( bristningar på magen så man ser ut som har tagitas med en tiger eller så blää .. men men de bleknar sen när man går ner i vikt för beach 2008 haha... nästa år skall vi nog dra till teneriffa ! vara borta i 2 veckor härligt. denna gången blir de bara 8 dagar med all inclusive här skall de krängas på.. Gratis mat hehe vi åker den 19 - 26 Augusti. gått upp 8-10 kg nu i v 28 ½ . blä

O nej jag vet inte könet ännu .. hehe

Per jobbar på , de är sommar vilket betyder = ser aldrig honom .. ajaa så är de.

Vi var en runda i öland nu i juni , piss väder men skönt att komma bort.

Ja vi var på ica i färjestaden och skulle handla lite inför kvällens grillning. jag hade hängselbyxor på mig o kände mig så mammig o söt, rätt som de är utbrister Per på bredaste skånska, men va faaan Nathalie du har du spräkt dina bojsor ( byxor) ja haa very funny , en reva på ca 20 (!) cm i baken , tur man hade boxer under haha, jag tog av mig tröjan o knöt den runt magen haha fyy gått i en köpcenter hela dagen så där. Fatta folk måste ha tänkt jävla turister haha... men nu är de sydda igen o jag är supervacker i dom haha..

sen en ruda till ölandsdjurpark med brossan Fillepille , vilket äventyr, tvinga ungen att åka karuseller, han kan ju inte mesa hela livet hallå. sen åkte han karuseller som ytta helvette,,lär sig .

nää annars lugnt. vill min mamma o syrror skall komma ner men de är alltid såååå veliga *surar*

so long suckers... hörs en annan dah..