förlossningen

har haft piniga förvärkar från o till nu sista dagarna ..

men tidigt igår morse runt kl 5 vaknade jag i en blötfläck ,  förvärkar som följde i varierande karaktär .. känner inte att vattnet "rinner" men att de är vääääldans fuktigt .. samt förvärkarna ändrar styrka då o då blir riktigt piniga o känns ut i ryggen o man känner riktigt hur livmodern retas..

de ville att jag skulle in för att se då jag har haft värkarna bla i följd sedan kl 5.. o de inte slutar.
mest att de inte får livmodern att öppnas.. nu ska vi upp på
förlossningen/OB kl 11 i kristianstad för att bli undersöken!

När jag kommer in låg jag med ctg en stund , sen va de läkarundersökning , gynundersökning och ul , hon trodde inte att de var vattnet som hade gått utan hon såg massor med flytningar men då mina värkar registrerades på ctg två sammandragningar på en 10 minuters period ville de att jag skulle stanna kvar några timmar.

kl 14 va de läkarbyte o de frågade hur jag ville göra för de ville inte skicka hem mig ännu gärna att jag skulle ligga minst 24 timmar till för värkarna har inte slutat eller minskat i styrka..

men jag menar på att i med jag inte hade öppnat mig o vattnet inte hade gått kan jag lika gärna ligga hemma, ändrar de styrka eller jag känner något annat kunde jag lika gärna komma tillbaka.. Så efter många om och men släppte de hem mig o jag har sträng vila framför mig nu..

men busfröken va de toppen , hon blir vansinnig över värkarna bara o har levt loppan .
blodtryck :99/51
hjärtljud toppen

så de är bara att hoppas att de ger sig snart för jag vill helst inte ligga o köra över 10 mil igen

så hon ligger på tvären så om vattnet skulle gå va de liggläge o ambulans in tur jag har min egna ambulasare hemma då

Nu äntligen!

är sticket klart.. har inte kunnat sticka så mkt jag hade viljat , de har inte funnits tid men nu är den klar..


Roligt att ha som minne!

annars händer de ej så mkt här! dagarna rullar på o magen blir större o större.

den 22 dec är det dags för tillväxt ul! då får vi se vad lillan kommer att väga.. jag längtar!

skallebank

oj de har inte funnits tid med uppdateringar .. eller kanske de finns inget att uppdatera vilket av de??

idag körde jag  Per till sjöbo , han ska på utbildning där i dag , kort dag på dagis endast till 13

Allt känns så ansträngade just nu ,,sammandragningarna är hemska o svimningarna fortsätter, jag har ramlat överallt , sist för 3 dagar sedan då jag svimade framför tv´n o slog huvudet i tvbänken , fy tusan vad ont de gjorde , är minsann jätte rädd för att jag ska ramla o de ska gå riktigt illa. tur har jag fattat mig så att jag har skyddad min mage i varjefall..

är i v 31 nu , härligt!

Nellie är dräktig  , valparna beräknas nedkomst 8 januari , de är självklart registrerade i skk , mera info finns om vill du läsa mera  på
www.freewebs.com/lindenshundar

nu ska jag sluta höra av mig till folk , o släktningar , de är fan bara jag som ringer o hör hur alla mår eller för att få snacka.. nu är jag trött på att ingen bryr sig om mig.. så den som vill ha kontakt med mig får själva höra av sig ...

annars sover jag mkt nu när barnen är på dagis , får passa på , känner mig alltid jätte trött.. nästa barnmorskebesök är den 30 onde december..
Jag längtar tills vi kan hämta vagnen , vi brukar hämta den veckan innan typ , men den nya barnbilstolen ska vi nog hämta nu när vi får lön tror jag.

vet ni koftan är klar! ska bara virka ihop delarna sätta knappar o sånt sen e den klar! tar ett kort o lägger ut den sen så ni får se den .

Fredag idag .. vad händer i dag då , nää ska sitta som en jävla iddi o vänta på Per ska ringa o säga att jag ska köra o hämta honom i sjöbo .. kul? not...
sen jobbar han fantamig denna jädrans helgen idag ,, typ 6 helgen i rad.. sur jag blir..  på söndag blir de väll en runda på borrbys julmarknad.. barnen får träffa tomten o få en godispåse..


lyssna på www.julradio.se den är bäst!


jag har ansökt distans kurser nu på komvux jag ska läsa nu när jag går o e mammaledig..
jag ska läsa matte b och naturb , samt omvårdnadsutbildningen på distans.
så jag kan jobba som uska samtidigt jag läser till sjuksköterska ..  undra om min andra halva kommer ställa upp o se till att jag kan läsa .. tror inte de nä..

julklappar den eviga frågan..
jar har köpt 3 st , hurra , inte så mkt men de är tackvare jag inte fick några pengar denna månad , jag har ju varit sjukskriven , eller jag Är sjukskriven , o när man pluggar ( som jag gjorde) o får full csn behåller man de pengarna i månaden när man e sjukskriven ifrån sin utbildnng så att säga , men jag ville gå över till sjukpenning ifrån försäkringskassan istället dels för att jag får 3-3500 kr MERA i månaden o för att jag kommer inte att återgå till den utbildningen .

allt var ok o godkänt till jag fick smällen i magen , csn får du i förskott o fk i efterskott , då blir de en månadsglapp nu i november innan fk kommer igång..  såååååå jävla typiskt.. grr grr

så de blir sist ut i affärerna i år igen , barnen går till kl 14 på dagis den 22dra så de blir att vässa armbågarna o trängas bland kärringarna i affärernerna , de är fan vildare än någonsin i år, de tar ingen hänsyn, Per fick foten överkörd 3 ggr sist vi var på boan.. han skällde ut kärringarna efter noter , de har inte hänsyn att man är gravid heller , man får lika gärna en armbåge i maggen som hälsenorna avkörda..

rusta dig rätt för en tur till "Bo ohlsson i tomelilla här får du mest blåmärken för pengarna"




nä nu ska jag göra något vettigt .. eller bara glo en stund