Bilen är krockad

jävlar oxå , bilhelvettet är krockat, Per ringde till mig i går morse kl 8 när han precis kommit till jobbet. .. heeeeej säger han med späd lite skyllig röst.. vad har nu hänt tänkte jag direkt.. man har ju varit med förr.. jag körde på en kronhjort på väg till jobbet så bilen är krockskadad. 
 
De är sånt som händer,, men så drygt. Per slog sig inte vilket va de vikigaste. så nu kör vi lånebil en splitterny v70 *vill ha* sån blir att köpa när kassan tillåter! härligt att köra i alla fall.

Åh jag längtar efter julen , jag längtar efter julradion, vet ni vad det är? jo det julmusik dygnet runt. BRA julmusik, julstämningshöjning med 100 % underbart.
www.julradio.se de börjar första december! jag skall hänga med från början. gör de ni med! de är unga tjejer o killar som håller ide.

i helgen bakade vi peppakakor och lussekatter, vet ni ? jag har en man som är superduktig på att baka , gott blir det! hihi  jag mobbade visseligen hans lussebullar för de såg missbildade ut , men tji fick ja när dom jäste till värsting bullarna i ungen och blev helt perfekta.. vem fan vet att lussebullar bli gigantiska i ungen ? borde nog knipa käft ibland.
glöm inte min dagbok på www.freewebs.com
 

spice girls återförenas

hahah vad roligt, de är kanske inte alla som vet.. men jag och mina vänner ifrån göterborg va göterborgs spice girls typ 96! vi blev fottade utav göteborgs posten och uppträde i skolan o  på ungdomsgårdar.

vi trodde att folk på stan skulle missta oss för att vara riktiga spice girls. vi var ju förvisso väldigt lika!  vi hade en mulat för Mel B , en spinkig för Mel C en söt blond för Emma, jag med boobsen för Geri *redan då haha* sen en divig för Viktoria. Jag va en oäckta rödhåring skulle ju då föreställa Geri. får sånna flasch backs.,,

vi sitter i lisas rum och pratar, vi hade haft en "träningsdag" hos lisa efter skolan som var mkt viktigt för oss. lite tjafs om vem som bestämmer stegen o sånt , men de gick över. vi började drömma oss iväg, tänk om vi skulle får förfrågan om att åka på en turne, vara liksom back up om de riktiga spice girls skulle bli sjuka eller så kunde vi hoppa in. Vi satt i Lisas blåa soffa o undrade hur vi skulle göra med hennes hund? hon kunde ju inte åka med men vi skulle alla åka hem på helgerna o så. haha vilka drömmare.. vi hade till o med småbarn som vi tränade så de kanske en dag skulle bli våra backups eller kanske bli nästan lika bra som oss, för lika bra kunde de inte bli.

haha vilka drömmar man hade.


Lördagskväll

o vad gör man ...sitte o bloggar.. fast dagarna är de samma för mig , de kunde lika gärna vara en onsdag.

har gjort en hemsida om våra byrackor  check it out
www.freewebs.com/lindenshundar


VARNING Följande text kan vara stötande eller störande för andra personer då gnäll och självömkan förekommer, känsliga bör undvika att fortsätta läsa. Barn bör ha vuxetsällskap. rek. 12 år

image55
fy fan vad jag suger  , jag är så besviken på mig själv har ätigt pepparkakor som på räls.. de ända jag är svag för på jul o chokladtomtar MEN har inte ätigt en o kommer INTE göra ,,, jag kan inte banta, de måsta vara en misskoppling i min hjärna som gör att just de momentet klara inte min kropp av . jag visste att jag kommer att stanna här uppe i viktklass 100000 ... kommer vara som förr  fet... nej nej hela min kropp skriker o min garderob finns mina kläder som jag saknar innerligt, men de får jag inte på mig... tur att jag kunde ha vinterjackan jag beställde... 5 veckor har du flugit förbi o jag är tjockare en någonsin.. happy new year!! till råga på allt har Elias typ kolik-light eller nått o inte bättre blir de när morsan äter peppatkakor...

men allså äta ck(cambridgekuren) i 3 mån kan jag o gå ner 32 kg, de har jag motivation för , men mkt är de för man går ner snabbt o när jag väl är smal går jag inte upp konstigt men sant, precis som man tappar respekten för sig själv när man är tjock,  man tänker i banorna denna lilla peppakaksgrisen kan inte göra någon skillnad på denna valrossarumpa.. sen är man igång .. tar man en, tar man 2 sen hela bruken .. vips så tycker man synd om sig själv o skriver patetiskt i sin blogg.. that´s me..  jag borde ha motivation , har ju fått en bröstredution de förminskar och lyfter!! hallaballa.. GRATIS bara jag går ner så kan jag opereras i morgon!! hallå smal , nya boobs borde vara en rätt så stor självförtroende boost i våran sängkammare.. men nää ,, inte ens då...
i morgon är de dop för Patriks Hampus, kan man komma i mjukisbyxor?, Per har nog en gammal ambulansa tröja jag kan snitsigt matcha mina röda mjukisar!? no fan de är i tvätten , får bli mina svarta mjukisar  nej fan vad skall man ha på sig...   får klä barnen snyggt så de glömmer titta på mig..


ajaa få se hur länge man ammar för efter amningen för jag igång med ck, heja heja

yohooo...

hello ... jag har skullat skriva så många gånger men när jag skulle ladda upp bilder har de hänt nått jävla mysko... så jag har skitigt i de i stället...

i have lugg nu ... snygg?? njeee snyggare när jag är smalare.. nu ramar man in köttbulle fejan istället ... not roligt..

i dag är de första dagne i mitt nya liv.. hurra .. vi hoppas de håller veckan ut denna gång .. heja heja..

image54

Du får aldrig ALDRIG...

...fisa i en våtdräkt!!! höhöhöhö

image53