hur kan alla

ha såna tuffa bloggar min ser ut som hell,,, skall börja med min viktdagbok nu. kör ck nu renkur.! yeah!

hur skall jag göra , fått erbjudande , erbjudande i sthlm , hur skall jag göra ?? jobbigt som fan .......................

God Jul

image64

He´s got the hole world... in his hand

Hola! come estas??  jag har egentlingen inget att skriva .. är helt tom på tankar. i bland kan man vara de. Pojkarna är sjuka o Albin har vägrat att sova sen kl 04.23 i morse.. så jag är en aningens trött nu.. Albin sover middag så jag skall passa på att lägga ner huvudet i soffan lite. Per jobbar som vanligt kommer hem i kväll. Gillar inte att han jobbar i Sjöbo nu när de är massa motocykel idioter ute, de är så allvarligt att de har västar de skall sätta på sig om de är konstiga människor de skall till... shit va är de med världen egentligen??

Morsan kanske skall flytta till Spanien! hon skall dra ner ett företag där nere. och bli de högsta hönset där. spännande , kul oxå att ¨kunna åka o hälsa på i spanien! härligt säger jag bara... hoppas de blir av, de är fortfarande nere i planeringstadiet.. de har varit i spanien ien vecka o pratat med mäklare o sånt. Spännande.

jag skall leta efter spanska kurs att gå nu tänkte jag har ju alltid velat att prata ren spanska o nu skall jag fan göra det!!!  känns ju idiotiskt att man är halvspansk o inte kan prata mera än få ord på spanska....

nä nu skall jag planera min framtid... jag har ångest för framtiden ?? de är så mkt man skall ta ställning till. fler barn? utbildning? jobba direkt?  jag som är ett kontoll freak har svårt att att accepetera att jag inte "vet" vad jag kommer att göra om dagarna om kanske 3 år...

vi va och köpte kläder till barnen , vi är ju bjudna till Peter o Hanna lille julafton, vi köpte en smoking överdel till Albin med stjorta o fluga! SÅ fin, till Elias blev de slip over stjorta o fluga :) mina små pågar!! Tänk att man kan älska någon så otroligt mkt!!

En FORD "E-SKROT"

fy fan ,, har bråktat med jävla volvia som är mitt försäkringsbolag. de ville inte ge mera än 17.000 kr för våran bil , tur att man har lite utav de finska påbråt så man kan tända till .. fick 23.000 kr vilket va lite bättre,, för dom pengarna köpte vi en ford ecort ( ford e skrot enligt patrik) en röd kombi.. de är min hundbil, för nästa år kommer vi köpa ny bil istället som kommer vara Pers , en nyare v70 blir de. fast de blir inte försen slutet av nästa år.

Kennel planeringarna går toppen! deär så  jävla kul! skickade in om 4 namn får se vilket som blir godkänt... så grymt svårt att hitta namn ,  min syskon tyckte mina namn va de fulaste de någonsin har hört jaja bättre än tuffsans kennel i varjefall..

SEN är jag så jävla trött på folk som lägger sig i min blivande Kennel,  FOLK KAN SKITA I HUR MÅNGA HUNDAR JAG KOMMER ATT HA O VAD JAG GÖR MED DOM!!!!!!!!!!!!!!!!! så länge skk godkänner mtt arbete har ni INGET att komma med.
är de någon som har något att komma med kan de vända sig till mig istället för att snacka skit i hörnorna... jag är öppen för all disuktion rörande min kennel o hundhållning när ni kommer till mig FÖRST inte via andra o omvägar.

så då va det sagt.......

den 26 börjar jag med cambrigekuren hurra skall bli jätte kul!! mina kläder here I come!!

troddde fan mickie hade glömt spisen i veckan när man hörde att de brann på betgatan.... hon e tankespridd som tusan..

Diesel är sstor nu han blir 13 v på måndag o väger snart 20 kg... bara en femtedel utav vikten e uppnådd.. han kommer ju bli en koloss på ca 90 cm i manken ´+ 80-100 kg ..

veckans nyhet!
viktbloggen börjar skrivas! fast thi för dig only VIP invitaion... intresserad att följa min viktblogg? hör av er så får ni adressen! - där kommer fotodokutentation, och dagliga tanktar och funderingar innefinna sig.

då blir Elias 2 månader i morgon :) mammas lilla härtegryn! image56
Pappa och Albin pepparkaks bakar!

image57
FArmor och Albin bakar

image58 mmmmmmm va gott

Kolla in likheten mellan mina barn
image59 Albin ca 6-7 v

image60Elias 6 veckor

Mina Älskade små underbara barn
image61kolla in vilka stora ögon Elias har .. rädd för blixten.
image62 SÖTUNGE
image63 Albin o bilen

brist på annat laddar jag upp lite bilder.