köpt nya kläder

Idag har jag köpt nya kläder till Albin , åkte in en sväng till Lindex idag , köpte en kofta ett par matchande byxor och en tröja fick de för typ 180 kr :) billigt :)

Annars har jag inte gjort så mycket ,,


Igår var vi ute o gick med Anna och Dennis o Lilly, sedan var de uppe o fikade hos oss :) Trevligt!


tidigare på dagen var Albin på tjejträff :) han träffade Tilde, Anges och Mira :) super trevligt de med :)

Sen åkte vi till Boan( bo Ohlsson) o köpte hundmat, tiden går så himla fort nu skall jag börja laga mat... Lasange blir de :d Mums

Jag har fått blommor

Albin sitter i soffanAlbin :D



Igår fick jag en bukert av Per :) åh vad glad jag blev! finns inget bättre än överaskningspresenter :D
Underbart! Han är så gullig min man :D hihi


Idag var jag ute o gick 45 min! Bra, nu har jag kommit igång! det är 33 dagar kvar tilll bröllopet och 33 dagar på mig att se lite fräcsh ut! Imed jag ammar får jag inte banta .. men detta skall nog gå vägen ändå!

Jag drömde om bröllopet,

Jag och mina tärnor och min pappa som skall överlämna mig till Per var i ett rum redo att gå in i kyrkan , då kommer vi på att vi har glömt min tiara och buketten är inte äns hämtad , de var bara att ta på sig skorna o ut i bilen , jag skulle ta pappas bil , de var shitmycket snö och jag springer ut i klänningen ,gud vad jag fryser! jag tittar in i fönstrerna till kyrkan på vägen ut o alla sitter där inne i värmen , de är varmt och tända ljus överrallt, jag får  panik jag måste skynda mig till stället där buketten var, men då var pappas bil borta, jag springer in igen o hämtar pappa o vi börjar leta ifall Monica (pappas tjej) har flyttat bilen, de var en gigantisk parkering med flera 1000 bilar.. vi hittar bilen , hämtar buketten och precis när vi skall gå in i  kyrkan igen , musiken börjar att spela vaknar jag.

Börjar bli lite nervös tror jag.

hoppas vi kan hitta någon som kan sätta upp våra hår! Gud vad roligt de hade varit att få en riktig fest frissa :D måste pröva min festsminkning oxå vet nog hur jag skall sminka mig :) blir nog jätte fint, man vill ju inte se ut som ett luder ifrån ryssland.

Jag är så glad att jag har en så god vän som Jessica en som verkligen ställer upp o hjälper till , en att bolla sina Ideér med , hjälper mig att välja och fixa så att vi kan få våran bästa dag i vårat liv
( förutom när Albin föddes :-) )

Måste sätta ihopa en skiva eller "några skivor" som kan spelas hela kvällen , så folk kan dansa , tror när folk druktigt några öl börjas de dansas?! hade varit hemskt tråkigt om alla bara satt o glodde hela kvällen , fast min sida dansar nog tror jag, ajaa får väll dra upp folket annars! vi är ju latinos så lite samba , salsa får de ju bli , sedan lite dansband för de här , lite nyare /rock /popp/ reagge för de yngre. måste hitta en låt jag och Per får dansa till.. får se om vi har nått på lager, nån klassisk tryckarlåt blir de väll :)

Åh snart är det jul ju, tänk att fira första julen som en egen liten familj! Det trodde jag ALDLRIG att jag skulle vara med om . De är verkligen mitt livs mening att få vara mamma till våran underbaraste Albin!

Nä nu måste jag kyddra vidare med Jessica på msn :) tjingeling

strom

albin o pappsen

Fyy storm :s typiskt att man skall vara ensam ihelgen oxå. idag har vi varit o handlat mat,sedan åkte vi in till stan och åt frukost, en ost och skink bagge blev med m varmchoklad mums :D där fick vi även albins första smail tillbaka :) ynderbart höll nästan på att börja grina hans lilla leende värmde verkligen upp min frusna kropp :)
 i morgon skall vi på kalas Alibins 3dje kalas, lite jobbigt för hela hans släkt skall hålla på att bolla fram och tillbaka med honom :;S visst de är kul att de bryr sig men de kan oxå bli förmycket.. jag har så svårt att säga ifrån  oxå istället skäller jag på Per.. opsi

 på måndag skall vi på babyträff hos jessica , vi skall träffas några tjejer med barn ifrån samma år :) kul :D fast Albin är ensam kille :)  de är såå mycket tjejer som har födds nu , ingen har fått kille typ :)


vi skall på babymassage på bvc gud vad kul, Anna och Lilly skall dit kul att snacka med någon!! annars är det typ 30 + mammor som har barn inga unga!

Nä nu får man mata kattarna ... ge galer i högansky o väcker Albin .. *suck*

fresten skall lägga in min förlossningsberättelse

jag vaknar lite innan kl 5 den 16/9, det är kroppen som väcker mig precis som den vill förbereda mig för en värk , mycket riktigt prick 5 kommer den första värken..men det förstår inte jag då typiskt tänker jag göra nr 2 så här på morgonkvisten.. jag pallar mig upp till dass ( vilket va ett helt äventyr bara att ta sig upp ur sängen) sätter mig på dass men det va nada aktivitet där, lite gasig tänker jag o kilar in i sängen igen , 10 min senare kommer nästa värk , jag känner på den och funderar, det måste vara nått på g.. halv sex tar jag telefonen och ringder min sambo som hade dygnspass på ambulansen, jag berättade att det var nock på G men han kunde avvakta o ringa in sin ersättare ifall de stannade av, jag skulle ringa efter en timma igen ..

runt 7 ringde jag igen , det var fortfarande 10 min mellan värkarna men de höll inte i sig så länge, lite över en halv min ..så jag säger att han kan försöka att vara hemma runt 10 och de är han . under tiden ringer jag BB , jag ville föda på ystad BB, 9 månader har man väntat på detta samtal man skall ringa o säga att det är dags ,- det är fullt.. får man till svar, o det händer typ va 10 år eller så på detta sjukhus o just idag skulle de vara proppfullt.. så vi ringde kristianstad istället. vi skulle ringa när värkarna var över en minut långa , vi hade ca 12 mil dit så vi fick komma lite tidigare.

Jag lägger mig i badet o Per han ringder mig stup i kvarten o hör hur det är och hur långa värkarna är, ja de är inte mera än 30 sekunder sa jag .. konstigt tyckte Per att de inte blev längre.. när han sedan kom hem låg jag i badet o körde min avslappning, det gjorde inte så ont men jag tränade för det som skulle komma då tog Per tid mellan värkarna 1min och 35sek låg de på så det blev att hoppa hur badet ringa och förvarna , klä på sig och köra iväg.. jag gick in i mig själv så att jag glömde bort tiden så jag hade haft långa värkar ett tag, men för mig kändes de som nån sekunde bara

11.20 kom vi in, möttes av en jätteglad äldre BM, hon hade verkligen ett smaile ifrån de ena örat till de andra hela tiden. hon undersökte mig och jag var öppen 3 cm värkarna va hanterbara så allt var toppen.

14.00 är det bm byte är öppen 3-4 cm , den nya Bm var ung och lite stroppig o framförallt NERVÖS.. inte alls roligt, då Per jobbar på ambulansen vakade som en hök över henne då han kände hur nervös hon var.

jag går o duschar lite efter 14. skönt men värkarna är inte så farliga fortfarande, så de var att njuta en skön varmdusch.

15.11 önskar jag smärtlindring, var öppen 7 cm o nu började de bli jobbigt, får pröva lustgas men ack får världens astmaanfall, så den var det bara att glömma.. hon frågar om jag vill ha epidural istället o jag tackar ja.

kl 16 läggs epiduralen, han stack fel 2 gånger i nerver så det kändes som benen skulle falla av( konstigkänsla) men sen lyckades han.

värkarna stannade av, där satt vi o läste "se o hör" och åt godis o undrade om det skulle bli nån bäbis eller inte?!

18,30 tar hon hinnorna för att försöka få igång värkarna igen, skit va vatten , en elektrod sätts på Albin huvud.
vi får en timma på oss, sätter inte värkarna igång så blir de värkstimulerade dropp.. o så blir de
19,30 sätts droppet tjosan , nu händer de grejor

nu när värkarna börjar att komma märker vi att epiduralen bara tog på vänstersida så hela högersidan värker som attan.. hon höjjer o höjjer droppet , pga av de så blir albin lite stressad hans hjärtljud ligger på 165-170 o läkare blir underrättad detta är runt kl 20,20.

21,35 byte av bm nu känner jag att det trycker ner så otroligt mycket, har värkar m 0,5-1 min mellanrum

21,40 stiger albins hjärtljud mera, jag hänger på gå stol o går snart upp i sängen.är öppen strax 10cm, har en liten kant kvar..

22,09 börjar krysta så smått

22,25 Albins hjärtljud sjunker , jag krystar för kung o fosterland, läkaren kommer in , när jag ser honom förstår jag att nått som inte atämmer , tittar på ctgn o ser att han hjärtljud är nere i 56, nu jäklar skall han ut tänker jag o 22,32 föds världens finaste Albin fram
3935g 51,5 cm sista magbildsnarthej världen

Ha en trevligt helg alla :)


hunnit med på mycket :D

min ringMin ring!!!126795-4ALbin badar med pappa :)



Åh jag har nog skullat skriva här 1000 gånger men när jag har skrivigt två rader har lillfisen börjat att vråla. Idag har jag och Jessica M  hunnit med MASSOR! vi har beställt tårta, lokal o fixat min bukett 3 tärnbuketter , pers blomma+ bestmannens... allt ihopa tillett vrakpris! jagblev sååå nöjd med min bukett verkligen en sån man drömde om när man var liten!!

Jag skulle vara snäll idag o komma upp till Ambulansstationen med bullar till Per ,, men du var de ute på larm.. typiskt :S

Albins dopklänning är på väg ifrån stockholm nu , mamma sydde en till kevin när han skulle döpas , den är URsnygg!! så det är så himla roligt att det är hemmagjord oxå!!

UNdra hur många det är som kommer .. vilka som kommer , mina syskon skall hålla ett tal jag blev helt rörd när vi kom överrens om de :) de är hur gulliga som helst!

Vi skall önska oss tricketpresentkort så vi kan åka på våran bröllopsresa fram till sommaren :) härligt..

nu vakna lillvarjen .. ..

Så mycket att göra så liten tid..

126795-2

Nu sover lillplutten måste hinna att  skriva lite innan han vill ha mat igen
vilket är snart.


Vi var på BVC idag han väger 5580 och är 58 cm lång :) väldigt stort för att vara 6 veckor gammal :P
 
De är så mycket som skall göras på så lite tid , ringen är beställd jätte söt ring tycker jag den kostade över 2500 på en sida och 1300 på en annan sida vilken tror ni jag valde :P haha jag vill ha en ganska simpel ring, inte någon 100000 ring


Jessica Mohlin skall vara vara förste tärna och Peter Pers bror förmodlingen bestman , följt efter mina syskon bill och bull,, nä jag skojja Jessica och jasmine de kommer blir så fint (drömmer sig bort)


Jag skall strax trimma Nellie, börjar bli lite hårig..

Imorgon skall vi åka o titta på tråta och lite annat , även kolla lokalen. jag och jessica :) kul att planera med henne hon har så mycket ider..

Saknar mina syskon faktiskt är så ledsen att de inte får följa Albin så mycket :( de är så långt borta men ändå så nära....


jahaa

Då har man inte kunnat att slita sig ifrån detta, är det lunarstorm för de vuxna? planering för bröllopet går på högvarv, 2/12 kl 14 blir jag fru Lindén :) tufft!