Förnedrad

Idag har har jag blivit förnedrad så de heter duga.. Besiktnings killarna i åhus bar sig jätte illa åt till mig.. Per ska med på måndag o säga till dom .. fy fan vuxna gamla gubbar beter sig på detta viset..?? de är ju skrämmande

Per är o köper pizza till oss.. ska bli jätte gott , men jag känner att min magkatarr kommer krypandes så jag skyndade mig att ta mina piller så man hinner att vända det..

I går snöade det här, i tomelilla var de helt vitt.. är vintern offeciellt här nu?

Vi frös rövarna av oss igår , när vi tömde förådet i åhus , regnet piskade o vinden var säkert 25 minusgrader.. ingen som kunde hjälpa så jag o Per slet som djur ,, tack för de i dag är jag helt jädrans förstörd , fogarna låser sig o jag skriker rakt ut.. skulle sett mig linkande på coop , de såg förjävligt ut , när berta 85 kom på omkörning  i affären kände man sig som västa invalido..  jag rafsade åt mig de nödvändligaste o stack.. hehe hämtade barnen kl 14 de var så glada , men när Elias ser mamma får han akut benförlamning o kan inte gå .. han slänger sig på mina ben maaaaaamaaaaaa säger han o blir som 3 månader igen .. hehe

Albin har en underbar farbror han har två egentligen men den ena är hans gudfar o gillar Albin massor,  han lär albin ord som ibland inte är så roliga.... trotts min stora förskräckelse.. men han är så pass vettig att de är inge"fula" ord på det sättet. 
* Kattafan
* kärring
de är orden som är poppis just nu..

parkeringen för några dagar sedan ..
en tant - Hej pojkar!
Albin - Hej kärring !

jag ilade iväg o låssades inte höra..


å jag är trött jag vill sova i flera år känns de som ..

Har ni tjejnamn tips SKRIV ner jag har namntorka...

pissväder

fy fan regnet faller ner , vinden viner i träden .. allt är grått o trist.

vi ska upp till Åhus och tömma ett föråd, i dag  i morgon kl 10 är de besiktining.. fy fan vad trist

kl 16 ska vi hämta BILEN!!!!! jippi!!! ska bli så skönt med en ordentlig bil!

nä nu ska jag vila en liten stund trött som en hummer.. 

Jag har köpt BIL

Jippi!!!!!!! jag har köpt bil , en nyare bil , hela 4 år gammal faktiskt , eller snart 5 kanske ..

En ford Mondeo kombi 2,5 V6 Ghia 2004 , automatare med massa extra finesser så som backsensor mm!  eller nått sånt hette den!! ( bra för mig för jag backar 10 meter ifrån de jag ska backa emot för jag är rädd att stötta i) mitt första bilköp hos en bilhandlare. Ska hämta den i morgon! ska bli så himla skoj. Bild kommer väll i morgon :D



till Michaela ( hunden ska pippa så jag kan inte vänta för då har hennes ägglossning varit... im sorry.)

Jag är så trött

på allt idag .. vaknade nog på fel sidan eller nått ..

idag ska Elias till bvc , de var väääääldigt länge sedan .
I går var vi på lundgrensbil o tittade på en ny bil , vi får se om vi vill ha något.

igår fotograferades killarna i studio 8 studio bilder för 1395:-  ska hämta om 2 veckor , ska bli kul o se om de är lika fina som de andra. Barnen skötte sig bra, Albin får lite utbrott ibland när han inte får som han vill.

hum , blir nog sthlm igen 5-8 nov.. någon som vill hänga på? vi ska bo hos min mamma o sedan para Nellie o sen hem igen. Per kan inte följa med så jag får åka själv igen...

tycker att vi inte gör så mkt tillsammans mera.. så svårt att finna tid o rum ..

barnen är hemma idag oxå , de är fortfarande sjuka...gick på dagis en dag , men Albin hade bara gråtit efter mig .. han är mammig när han är sjuk...

Valross i simhallen

tur var de inte så mkt folk i dag , jag min bror kevin och albin tog oss till simhallen , vi badade o hade jätte kul , Albin svalde nog hela bassängen ..

Idag beställde vi en vagn , jag blev jätte nöjd!!

sen var vi i ystad och köpte hundmat o koppel .. fortfarande mkt sjuka här , aktuen med pojkarna , men de var bara ett "virus" så de får ha ont i halsen så de inte kan äta , men idag känndes de som att de håller på att bli bättre,


snorigt i sthlm

jahaa ,, då var man förkyld ,,, jag åkte upp i tisdags själv till sthlm med barnen en bilresa på 60 mil , men de gick bra , barnen som är förkylda sov mesta delen av resan .

i dag var vi på könsultraljud! de var verkligen en tjej ,

bildbevis

 bebisen tittar upp

 där den inringade bilden är hennes "fiffi" ingen tvekan direkt :)

I morgon åker jag hem igen .. en dryg resa..  men men  hoppas de inte regnar bara ..

i dag var vi på en heldag på stan , jag bjöd min syster på lunch o vi hade en jätte trevlig dag på stan. hittade ett par mamma byxor som jag köpte , jag har ju inga brallor...

nu är de snart kalas för barnen som nyligen fyllt år , mamma hennes kille , pappa o min bror , mina 2 systrar+ pojkvännar, min andra bror , farmor  o nisse , mormor o ulf

vi ska äta lite Tacos först sen har vi en stor prinsesstårta ...

ajaa nu ska jag snora vidare ..  

livet tar sina vändningar...

Först vill jag gratulera Anna och Dennis Klang som i fredags kväll fick en SON! grattis i massor o hoppas allt går bra

De roliga är att de hade varit på könsul o läkaren var supersäker på att det var en liten flicka igen.. men ut ploppade en son :)  så ni förstår att jag är vääääldigt angelägen att komma till vårat könsul.. som förövrigt äger rum på torsdag!


en annan tråkig sak är att min vän Emma G förlorade sitt barn i v 16 , vi har följt varandra sedan 03 då vi hittade varandra på ett forum för folk som vill bli gravid ..  vi fick två barn samma år , endast några månader emellan , o nu skulle vi även vänta vårat tredje tillsammans med 2-3 månaders mellanrum .. men så blir det ej nu.

jag lider med de så mkt o jag hoppas att de får träffas igen .. sov gott bebisen Granath ... 

 sen blev Per på körd igår m bilen ......... så jävla typiskt när vi ska åka till sthlm.. blir hyrbil nu..  :(

nu e de frulle här ,, tingeling

Idiot

Fan jag måste vara den största idioten just nu .. hur kan man frivilligt med vääääääärldens foglossning ta sig upp på en spinnigcykel o göra ett arbetsekg..  

pojkarna eller rättare sagt Albin är inne i sin trotts.. han skulle inte ha byxor, inte ha skor,  bara skrek , men tillslut gick de , kom nog till dagis med 2 sekunders marginal..

svettig o dan haltade jag upp till medicinmottagningen.. hur skulle jag hitta kraft till ett prov nu när svetten klibbade överallt.

ajaa .. fick komma in i tid! något som inte händer allt för ofta längre inom sjukvården. Jag masade mitt feta arsel upp på cykeln i varjefall , provet gick bra .. fick sluta några minuter tidigare pga min graviditet o astma , de ville inte att jag skulle ta ut mig totalt ( men är de inte grejen??) varjefall gick de bra o resultatet var som de skulle förväntas med min vikt o längd.. men sen .. när jag hade vilat skulle de ta pulsen ifrån sittande till stånde ( de jag har problem med) när jag reste mig upp ifrån att ha varit totalt avslappnad rusade pulsen ifrån 90 till 150 på en sekund , o jag blev yr.. ja skönt att få de bekräftat o att läkare oxå noterat detta..för de är så lätt att bli misstrodd om sånna saker.

ja varför de hände så - ja de visste de inte .. :S men de var ju inte bra att de hände.. nähe och?? man ville ju veta mera , men de blev bara till svar skickar svar till mvc o ha de bra..

ajaa.. får väl leva med mina svimningsattaker..

efter de köpte jag med bullar hem, vi åt yttligare en frulle i lugn o ro .. rätt så mysigt..
efter fejade vi lite hemma.. runt kl 12 hade jag så otroligt ont i fogarna så jag ville gå o vila en stund..
Per sa- de är ju bäst att ställa kl så man inte missar hämtningstiden. nej för fan sa jag de behövs inte jag ska bara vila..

kl 14,30 vaknade jag av hans mobil ringer.. de var väckningen .. skit han fick rätt  typiskt oxå tänkte jag då ska han vara mallig hela dagen för de *typskt* aja jag somnade som en stock i varjefall.. skönt var de , men som vanligt när Nathalie vilar vaknar hon med ett jääääävla humör.. så de var bara för alla andra att hålla i hatten..

vi hämtade barnen på dagis o sedan körde vi till borrby o åt kvällsmat.. barnen var jätte trötta så de vart mkt gnäll o gråt men de gick bra , farmor hade lagat ungstekt falukorv och mos  barnen åt så de spruta ur öronen , Albin älskar nämligen mos.
när vi satt i bilen hem fick jag en jävulsk magknip , bad Per att gasa på för här gick korken snar.. din svittejävel vad de var brott in på toa , tror jag flög in om dörren...

nu sitter jag o skriver detta nyskiten o glad.. haha

fredag kväll , kanske lite gottemys till i kväll?? men som vanligt kommer de väll inget på tv..  

arbets ekg

Hej alla glada..

i morgon ska jag på arbetsekg .. kolla mitt hjärta.. utreda varför jag svimmar o får yrsel och svimningsattaker..

kl 8 i morgonbitti ska jag svettas på en liten träningscykel .. de är säkert en sån liten sadel som försvinner in imellan skinkorna på mig.

Förstår inte hur jag ska få mina barn att somna senare , kl är 18,00 snart o barnen ligger för natten , de vaknar en gång runt 22-23 o  får en flaska välling sedan sover de hela natten ,,  De är allså så slut att de inte klarar av att göra nått..

om några år skriver jag istället - jag förstår inte hur jag ska göra för att få mina barn att somna tidigare,, hehe

har egentligen inget att skriva idag.. Sov som en kråka i natt , Nellie hade nog satt nått i halsen så hon ylkade och snorvlade hela natten under min säng..

Allså jag förstår inte i min vildaste fantasi vad vi gör med våra dammsugare?! Vi avverkar kanske 2-3 st per år.. vi dammsugar varje dag ibland 2 ggr per dag till o med när hundarna fäller som värst... i dammsugarena tappar sin effekt efter ett tag , precis som de inte tål hundhåret eller nått .. skit .. blir snart att köpa en ny igen ...... :S

idag ska jag försöka att sticka klart andra armen , har inte stickat på några dagar..

fryser

i dag känner jag mig allmänt frusen..  o jag börjar få ont i mina leder som vanligt på vintern , speciellt fingrar o handleder..

har precis kommit ifrån sjöbo , har lämnat Per på jobbet.. ska hämta barnen kl 15  sen ska vi äta risgrynsgröt, jag är så himlarns sugen på det idag.

fan kom just på att jag måste ringa FK jag skickade i väg ett brev utan porto , kom på de precis när jag släppte ner brevet i brevlådan , får be de skicka papprerna igen... - du har plats 44 i kön... jippi..

åh nu plats 30 ..

jag håller tummarna för en god vän till mig som heter Anna att hennes förlossning ska gå så bra som möjligt när den sätter igång * håller tummarrna o tänker på er*

i slutet på veckan eller i början på nästa vecka måste vi åka upp till åhus o tömma de sista .. har sån ångest över de , de är så jävla tradigt , lgh ska lämnas den sista i denna månad.

i går fikade jag med Emma :) de var jätte trevligt , jag åt en dagens ( lasange) Emma tjatade om sin såååååååååå goda  varma ciabatta bulle , eller va tusan hon skulle ha. fast när hon fick den såg den väldigt torr ut Haha.
Per tog en kalkon bagge. sen efter att ha kivats vem som skulle gå o handla fikat så fick emma gå o handla två kladdisar.. Per sur som en tupp för jag inte vilje handla till honom .. gör de själv fat as sa jag,
 jag hade ju beställt mat o kaffe till honom en gång redan  ... haha

När jag hämtar barnen på dagis tar jag med Albins katt fram o tillbaka , han kan bara inte somna utan katten , o jag glömmer den varje gång .. hittar inte mina post-it lappar.. borde sätta en påminnelse.

jag vaggar fram som en anka.. har så grymt ont i fogarna , denna smärtan är 10 ggr värre än att föda barn , tänk att du ligger o sussar o sängen , du drömmer underbara drömmar o sängen är så mjuk o gosig, men när du ska vända dig känns de som 600 knivar skär i fogarna o allt fasnar när du försöker åla dig runt i sängen, mkt stånk o elände blir det, o de måste verkligen se roligt ut.



Åh jag saknar mina syskon jag saknar dom så mkt , i bland vill jag bara ringa mijoner ggr per dag för att de ska veta att jag tänker på dem-!!

Kalas o sura miner..

I går fyllde min lilla solstråle 1 år ,
 





dagen började med att vi lämnade pojkarna på dagis kl 8,00 sedan efter det körde vi ner till pedersens och beställde en tårta o handlade lite frukostbullar med oss hem, Efter att ha avnjutigt en lugn och skön frulle  i tystnad ( något som inte händer allt för ofta) gick vi o la oss en stund.. väcktes av ett ryck när telefonen ringde lite i 11a , det var dagiset , jag hade glömt Albins katt o bappe och Elias elefant. De var bara att sticka iväg till dagiset o lämna de då barnen kunde sova middag.. helt otroligt vad tankespridd man blir när man är gravid !

efter de drog vi till Bo ohlsson o köpte födelsedagspresent , o där efter åkte vi hem igen , inom pmá o tog en bagge innan vi skulle hämta pojkarna på dagis. sen till pedersen s o hämta tårtan , hem med buller o bång för att städa laga mat o gå med hundarna.
vid 16 tiden var barnen omöjliga tänkte för mig själv - Hur ska detta gå ? barnen kommer att somna innan gästerna kommer kl 18, men de gick bra .. Elias fick öppna en present i förväg , men Albin blev avundsjuk så de blev ännu mera skrik.

nå väl kl 18 kom gästerna , massa paket o elias förstod inte riktig att de kom till han! men så glad han blev för alla leksaker. när de första gästerna kom passade Khandi på att kissa ner golvet, sur som en get fick jag torka bort de, urinlukten har aldrig kommit lägligare... o doftade fint o hela lgh, så de var att vädra ut huset. När jag sprang o donade förvånades jag hela tiden över att rulltårtan minskade i antal varje gång jag kom ut i köket. till slut fick jag _Diesel på par gärning.. han hade slickat med sig en rulltårtebit varje gång han gick ut i köket, vilket var hela tiden *sur* så  med en halv rulltårta , o en sjuhelvettes massa andra kakor gick bjudningen igång... folket stannade tills kl 20 ca, barnen var heeeeeelt slut .

Lite bilder från dagen

 

Sen en magbild
v 24 imorgon




För er som överlevde bilden...

Kl 12 ska jag fika med Emma på pm´s , ska bli så kul var sååååååååååå länge sedan sist...

kram så länge

Morgon ifrån hell

kl är 14:04, en timme tills Per slutar o minst 40 min till tills han är hemma , om han kan sluta i tid vilket han aldrig kan ..
då är de bara att börja plocka undar här hemma , för per så utbrott om han kommer hem o de är ostädat. Precis som man inte har något annat för sig underdagen.... men för husefridens skull är de bäst att fixa.. att jag får ligga i soffan hela kvällen pga fogarna pajar totalt är förstås en annan historia..
idag ska jag laga köttfärssås, fast egentligen sugen på en kycklingsallad...

nu har jag stickat färdigt bakdelen och en arm, ska på en arm i kväll o sen är de två framdelar som ska fixas. finns så mkt söta garn på coop så man skulle kunna göra hur mkt som helst.

snart ska jag plocka fram pojkarnas kläder inför dagis i morgon. sen ska de bada.. har fortfarande inte hunit köpa nya strumpor till dom .. när fan ska man hinna allt.

i morgon går de på dagis mellan 8-13 o då ska jag hinna fixa allt inför kalaset på kvällen . fixa tårta , baka? köpa färdigt? handla paket..  Undrar hur den avundsjuka ALBIN kommer att ta kalaset, att hans bror får öppna presenter o inte han.. han är i den åldern just nu att allt lillebror gör ska man förstöra eller ta.. stackars Elias får kämpa för att hålla fast i sina saker. tänk så mkt de bråkar nu hur ska de gå när de är 6-7 år gamla??

Magen växer på rejält , de märks verkligen att man har varit gravid nyligen för den bara sväller hela tiden jätte fort. jag går in i v 24 på onsdag.. bara 16 veckor to go..

Heeeelt slut

fi tusan , ha hand om två små troll när man har den sjukaste foglossningen av alla tider , de är ingen höjdare speciellt när dom är sjuka .. helt tids jobb verkligen.

Elias trampade i hundskit idag , fy fan jag börjar nästan att gråta när sånt händer , jag tycker de är så jäääääääääävla äckligt.

Per är på jobbet han jobbar 15-15 i sjöbo.

Jag letar efter en hörnsoffa som vi vill ha , gärna skinn som är avtorkningsbar, när man har en Grand Danois får man räkna med MASSOR med slem på de flesta ställena. o då han ligger i soffan blir de självklart massa där oxå , men de är bara att torka av om de är skinn , men inte lika lätt om de är tyg.

jag vill ha en sån pluffs pluffs soffa, som man bara sjunker ner i. får se vad vi hittar.

mitt stickeri går bra , tycker de är så otroligt avkopplande att sticka ,, har fått mersmak får se vad jag hittar på att göra sen, en supersöt baby puncho?? hur gulligt hade inte det varit?
Sen vill jag ha en halsduk ..
vi som kämpar med övervikt läs på min otroligt goa vän Jessica Mohlins blogg dagens inlägg .. där kan vi kämpa på ..

www.jessas.bloggsida.se

Detta med barnvagnar är ju så otroligt svårt. Jag har en förkärlek till Emmaljunga o har alltid köpt nya vagnar. Men 09 ornas färger är jätte fula.. o jag känner inte för att lägga 8-9000 kr på en vagn som man egentligen inte gillar färgen på... Sen gillar jag Bugaboo cameleon , tycker man kan färgmässigt ficka färgerna som man vill, o göra den riktigt tjejig :) Men vi bor i en stad med massa kullerstenar o jag tror inte att den vagnen är så komfertabel när man kör på sånt.

hur gammal kan en bilbarns stol vara för att hålla måttet. köpte ju Albins 06, undra om man borde köpa en årets modell?

jag vill färga håret.. min råttfärg är hemsk o nu i vintermörkret ser man så jädrans sliten ut.. vill ha någon varm choklad färg.

allt för nu



mår inte bra

Idag mår jag inte så bra , ursch , jag är så trött på att vara gravid o jag är bara i v 23, shit kommer bli en låååååååång period, tur är jag gravid under vintern så jag slipper kanske bli så varm.

Albin hade 38,9 graders feber igår , men han kämpade ändå att hålla sig uppe när farmor o kenth var här. Albin bjöd på peppakakor o kaffe  men han sov i varjefall hela natten *skönt*  vi har tagit bort sidan på hans spjälsäng så han sover nästan som i en riktig säng, han tränar för vi ska snart byta säng till honom , så vi har börjat mjukstarta lite. Han ramlar ner i bland o sitter på golvet o surar o ropar på oss.. men annars är han jätte duktig.

Elias hade ingen feber i går i varjefall , hoppas de inte blir sjuka så de  måste vara hemma ifrån dagis. nu har vi två inskolningsdagar kvar. på måndag går de 8-13 och på tis 10-14 , sen går de enl schema från o med onsdag.

Elias ska ha kalas på måndag. min lilla påg! vi ska åka o handla present på söndag. får bli något som låter eller spela musik, Han älskar musikleksaker , han sitter o dansar , ser jätte gulligt ut

igår hade jag krig med hundarnas päls ... Nellie blev genomborstad khandi lika så men Allan får en massa tovor i behänget så ena sidan är klart , ska på den andra i kväll.. sen blir de trimning för hela slanten hos Katarina när hon har tid. skulle vilja ställa dem på stora sthlm , får se OM jag får. hade varit så himla roligt.

Så fort Nellie börjar att löpa kommer Kennlens första kull , ska bli kul , o ganska skönt att ha de gjort innan lillflickan kommer.


nä nu ska jag dricka upp mitt the.. uppdaterar kanske  kväll

maten svald o mmagen full

då var maten klar för idag.. per gjorde stuvade makaroner o köttbullar.  pojkarna åt inte med någon reda. de har förkylning på gång å är väldigt trötta o ynkliga. för någon dag sedan nös en flicka Elias rakt i ansiktet , så då var de bara att förbereda sig på förkylning.

ikväll får vi besök av svärmor Pia o kenth , då blir pojkarna överlyckliga. De tycker väldigt mkt om sin farmor o de står varandra mkt nära.
har bara några peppisar att bjuda på , något jag har blivigt helt beroende utav. hur gått är det inte att doppa stora peppakaks hjärtan i ett glas iskall mjölk.

Ser att de börjar regna ute.. hösten är verkligen här , men jag gillar hösten jag tycker att den är otroligt vacker. Precis som man får en sista färgklick innan den mörka trista vintern kommer.

jag har en längtan till julafton. hoppas man får snö i år fast de känns som de var länge sedan. Jag värnar jätte mkt om traditioner. o Jag ´vill ge barnen en sån jul jag hade som liten.

kommer ni ihåg när man hade köpt fina röda klänningar för att ha på julafton . listan var lämnad för länge sedan till tomten o dagarna kändes som år. Hela huset förvandlades till ett tomtehus. o alla vackra tända ljus glimmade på borden. Alla lukter o all förväntan de är något som jag bär med mig.

jag fick en jätte fin mugg förra året av min lilla syster Jasmine. de var en sån fin text iden. jag använder den jätte ofta. Jag ÄLSKAR the koppar .. skulle vilja ha fyra st jätte stora med fat. jag har ju bara en kvar .. de andra har gått sönder...

nä nu ska jag ta pojkarna en stund kanske uppdaterar lite senare-

aaaa

jag skulle ju inte , jag skulle ju inte börja blogga , men nu har gett upp , suget har blivigt för starkt när jag har läst alla andras bloggar när de har kommit igång igen.

gud de har hänt så fruktansvärt mkt sedan mitt senaste inlägg .. jag uppdaterar en aning ..

Vi bor nu i simrishamn i en 2 plans radhus 4ra. vi trivs jätte bra , Albin och Elias skolas in på dagis just nu och de trivs jätte bra Elias fyller år på måndag! herregud vart har tiden tagit vägen .. han går själv sedan han var 10 månader gammal.

Så här glad är Elias nästan ALLTID.



Albin nyklippt inför sin kusins kalas.



Som de flesta vet ska vi ha barn igen i februari!


HON kommer den 11 februari! helt otroligt.  Ja de är en HON  känns verkligen superkonstigt att få en tös ,, jag är ju bara van med killar , o ser mig själv som en pojkmamma. ajaa i varjfall har jag börjat att sticka en rosa kofta. lika dan jag stickade till Jane när linus föddes..


Den 21 åker vi nog upp till sthlm. Vi ska hälsa på tjocka släkten , ska bli kul . åker upp ca 2 ggr per år . det är sista gången för iår , då jag inte vill åka upp till jul höggravid.

mamma flyttar till spanien o startar upp ett företag där. lycka till säger jag till henne ... känns lite konstigt att mamma ska åka iväg så långt. 
Mamma får banne mig betala flygbiljetterna så vi kan träffas , för jag har inte råd.


måste ner om till lindex idag . Diesel äter upp barnens strumpor så de har bara olika par .. så kan de inte gå till dagis.


I natt frös jag så otroligt mkt .. tror du jag kunde dela täcke med Per? nej han håller täcket som de var värt guld o jag försökte sticka in en frusen tå , men de gick inte..


nu är kl 11 och om en timme ska vi hämta pojkarna , sen blir de liv i luckan.

 Turkiet 2008



min man o jag